Вести:

петак, 3. јул 2015.

Лажни инцидент на Косову - па зар вас није срамота Обрадовићева?

петак, 3. јул 2015. | КМ новине 0

Посланице Скупштине Србије састале су се данас у Приштини са посланицама тзв. "косовског парламента", а састанак је обележио инцидент око спомињања "Републике Косово" у филму о улози жена у друштву и односима Београда и Приштине, пише Блиц.

Лаж, издаја, косово, метохија, инцидент, Србија, марија, обрадовић, посланица, скупштина,
Као да се такмиче у издаји - Марија Обрадовић
На то је реаговала посланица Народне скупштине Марија Обрадовић, оценивши да се ради о гажењу споразума који је претходно постигнут.

- Ви сте погазили споразум јер смо се договориле да се не спомиње тзв "република Косово", нити да ми кажемо да смо дошле у јужни део Србије, већ да будемо толерантни - рекла је Обрадовић након пројекције филма под називом "Пратите нас".

('Блиц' овде, по устаљеном обичају, не додаје никакве наводнике испред тзв "институција" лажне и криминалистичке творевине па такво писање о овом догађају о "непризнавању" сепаратиста са КиМ излази из редова логичног и здраворазумног поимања ствари).

Фрапантна и бедна слика "херојског држања" излази на видело већ пре половине текста:

- Проблем је био што смо се договорили да они не говоре 'Република Косово', а ми да не говоримо да смо у јужном делу Србије, јер то није тема састанка.(?) То није испоштовано, јер нам је председник косовске скупштине Кадри Весељи пожелео добродошлицу у Скупштину Републике Косова - објаснила је Обрадовић.

Она је навела да је реаговала, да је указала да су прекршили договор, али и да ће посланице из Скупштине Србије прећи преко тога, јер им је много важније да тај процес успе.
Овакав бестидни, лицемерни и издајнички приступ "решавању проблема" је кршење сваког закона и Уставних одредби државе Србије које се односе на целовитост државе и њен територијални интегритет. Осим тога, ова као и све друге посланице Скупштине Србије, успеће да се изборе за своје плате и новчане надокнаде срамотећи српски народ на чијој грбачи живе, истовремено његов део на Косову и Метохији полако доводити у ред за клање.

Како може успети било какав договор ако се ви, као посланице у Скупштини Србије, газећи Устав и законе по којима радите, састајете са сепаратистима и терористима УЋК (које је чак ваша колегиница у немачком парламенту, и то турског порекла, јасно и гласно назвала терористима и убицама) и то тако што "прелазите" преко њиховог кршења закона и дозвољавате да вама манипулишу како би заокружили своју криминалну идеју отцепљења дела српске територије?

Шта ћете на тај начин успети? Да издате своју државу и понизите прво себе а онда и преварени српски народ. Па зар вас баш ни мало није срамота, Обрадовићева? Чега сте се бојали да напустите један такав састанак а шта вас је мотивисало да прећутите да сте дошле у јужну српску покрајину?

За српски народ, на овај начин, једини успех јесте да због кршења Устава и издаје Косова и Метохије, завршите иза решетака Ви, госпођо Обрадовић, и све ваше колегинице и колеге из српског Парламента, Скупштинне и Владе.

Ето тако виде ваш успех издати Срба са Косова и Метохије.



Пише: Иван Максимовић

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине