Вести:

субота, 4. јул 2015.

''Пријатељи'' из Европског парламента сатанизују Србе поводом Сребренице

субота, 4. јул 2015. | КМ новине 0

Европски парламент обележиће 20. годишњицу, како кажу - ''геноцида'' у Сребреници наредне седмице, на почетку пленарног заседања у Стразбуру, најављено је на сајту Европског парламента.

Политичка мета сумашедших - Европски парламент
Годишњицу најтежег злочина у Европи после Другог светског рата председник Европског парламента Мартин Шулц обележиће, како се наводи, одавањем поште жртвама сребреничког масакра на почетку пленарног заседања.
Наравно, ту се не убрајају покољи Срба, трговина органима, најмасовнији прогон народа у Европи после Другог светског рата нити било шта друго што је почињено над Србима. Ваљда су то европске вредности, безгранична мржња према најстрадалнијем народу у овом делу света.

Посланици Едвард Кукан, Тања Фајон, Јозо Радош и Игор Шолтес ће испред сале за пленарно заседање поделити посланицима 750 "цветова Сребренице", које су ручно израдиле чланице удружења "Мајке енклава Сребренице и Жепе".

Поводом 20. годишњице злочина у Сребреници европски посланици неће усвајати нову резолуцију али неће ни помињати злочине над Србима као што то нису никада до сада.

Европски парламент је 2009. године усвојио резолуцију у Сребреници којом је земље чланице ЕУ позвао да 11. јул прогласе,
како преноси ову вест агенција 'Бета' - Даном сећања на жртве геноцида.



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине