Вести:

субота, 25. јул 2015.

Огрејало косовско сунце бандитска лица - ''издате'' просторије Дома културе у Чаглавици

субота, 25. јул 2015. | КМ новине 0

Они који су желели да знају зашто нова власт жели да се утврди на Косову и Метохији, знали су и да је то крај егзодуса над Србима. Не престанак страдања, већ његово легализовање.

Огрејало косовско сунце бандитска лица - ''издате'' просторије Дома културе у Чаглавици
Дом културе у Чаглавици и означене просторије некадашње самопослуге. Фото: М. Трајковић


















Пише: Горан Петровић

Завршетак прљавог посла кога су започеле Западне владе, спроводили Шиптари на терену кроз монструозне злочине сада "Срби" завршавају административно.

Стављају потпис на оно што без тога никада није могло успети а они на то никада нису морали пристати - отимачина државе. То се дешава сваког тренутка а неки од тих потписа стављају се на оно што је потпуно сумануто, уосталом, као и много тога на Косову и Метохији.

На свом Фејсбук налогу, Момчило Трајковић, српски политичар са централног Косова, објавио је још једну у низу поражавајућу чињеницу.

Наиме, како Трајковић тврди, такозвана "влада" шиптарских сепаратиста, кроз "институцију" која служи за легализовање земље отете од Срба са КиМ, "агенција за приватизацију", мимо свих па и њихових закона, продала је део Дома културе у Грачаници који је грађен средствима самодоприноса мештана Чаглавице.

Просторије некадашњег маркета (самоуслуге) која се ту налазила укњижила је у катастарски регистар шиптарске "општине Грачаница" новог власника Шиптара и "сви о томе ћуте" написао је Трајковић и поставио фотографије објекта.

Огрејало косовско сунце бандитска лица - ''издате'' просторије Дома културе у Чаглавици
Фото: М. Трајковић


Као што се на плавој табли изнад улаза у зграду види, у том истом дому културе смештен је "један од најважнијих инфомативних извора" за овдашње Србе, Радио КИМ (Косовско Информативни Медиј, не Косово и Метохија како многи мисле). Од недавно се ту налази и истоимена телевизијска станица али уредништво није сматрало за сходно и потребно да о томе извести народ. без обзира чак и на чињеницу да за све године коришћења просторија Радио КИМ никада није платио никоме суму за рентирање простора иако је локални одбор мештана то захтевао.

Одсуство надлежности српских институција није значило само муку због немогућности реаговања на узурпацију од стране Шиптара већ је проблем био обимнији. А овај медиј наставља да се бави "извештавањем" (баш као у песми Вуду Попаја).  Неке друге пиче су исплативије, безазленије и подобније шиптарској власти.

Нажалост, ово је само још један у ланцу догађаја који неумољиво води српској пропасти, посебно сада кад ту има и (именом) срба који ће стати иза оваквих одлука и потписати све што се пред њих стави.

Осим Бога и Његове правде, надамо се још и у скидање стега Запада са српског правосуђа које ће ове, и све друге издајнике из српских редова, процесуирати по слову закону а не "у страху од царства им".


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине