Вести:

среда, 24. јун 2015.

Троје Срба напало ''косовске полицајце'' у Звечану - један повређен

среда, 24. јун 2015. | КМ новине 3

Троје Срба напало ''косовске полицајце'' у Звечану - један повређен Read more: http://www.kmnovine.com/2015/06/kps-napad-u-zvecanu.html#ixzz3dx7H1GCr Три особе, напале и раниле припаднике тзв. "косовске полиције", у Звечану на КиМ. Напад се догодио јуче поподне.

км новине, Звечан, КПС, косовска полиција, вести, косово, метохија,
Илустрација: Возила косовске полиције у близини моста на Ибру / Фото: КМ Новине
Један од нападача је и женска особа из Земуна. У нападу је један полицајац повређен који је ради лечења, смештен у болници у Косовској Митровици.

Шиптарским медијима је потврђено да је полицајац повређен и да се зове Раде. У време напада он се налазио "на службеној дужности". Нападачи су употребили хладно оружје, сумња се да је то био нож.

Вест је потврдио и заменик директора Косовске полиције за север Бесим Хоти. Према његовим речима, полиција је ухапсила две особе, док је трећа у бекству". Он је додао да до сада нису познати мотиви напада и да полиција "напорно ради" на расветљавању случаја.




Припремиле: КМ Новине

3 коментара:

  1. Под хитно наћи полицајца који је изнервирао нападаче!

    ОдговориИзбриши
  2. Саша Зубин Поток24. јун 2015. 09:46

    Tако је....та шиптарска полиција само провоцира Србе на северу својим понашањем и самом појавом. Нису они наши полицајци и ми њих не признајемо ,нека иду на јужну страну па нека се тамо шепуре у балистичкој униформи коју носе !

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине