Вести:

петак, 15. мај 2015.

Славко Никић: Имена убица деце у ''Панди'' су записана и она су шиптарска! (ВИДЕО)

петак, 15. мај 2015. | КМ новине 0

У ексклузивној изјави за КМ Новине, на јучерашњем обележавању 17-те годишњице од киднаповања првих Срба на Косову и Метохији, пуковник МУП-а, Славко Никић, осврнуо се и на актуелно питање о ревизији шиптарског терора.

Славко Никић говори о убицама деце у кафићу "Панда". Фото: Срђан Крунић / КМ Новине

Конкретно, говорећи о убиству шесторо српске деце у кафићу "Панда" у Пећи, 1998. године, Никић је нагласио да српска јавност мора да зна да су имена починиоца кривичних дела клања и убијања Срба на Косову и Метохији, њих 157, позната, записана и објављена у кизи "Командантне убице".

"Под редним бројем 146 је Бесник Шаља из села Озрим, код Пећи. Он је један од двојице убица деце у кафићу "Панда" код Пећи. 

Он је такође указао и додатно на значај ове књиге рекавши да су они чија се имена налазе у овој књизи део организатора крвопролића у Куманову ових дана.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО >>

Никић је такође говорио и о изјави Рам Бује, једног од шиптарских "преговарача" у Рамбујеу који је говорио терористичким вођама УЋК да киднапују што више Срба без обзира на године страости или пол. Намера је била да их замене за заробљене терористе али је неко одлучио другачије...



Припрема: Стево Мрђен / КМ Новине

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине