Вести:

субота, 30. мај 2015.

Породице киднапованих и убијених Срба на КиМ крећу на пут ка Жутој кући

субота, 30. мај 2015. | КМ новине 0

Након што су од Вучића тражиле да у Албанији захтева ослобађање киднапованих Срба, ашто он није учинио, породице киднапованих и убијених Срба са КиМ траже да им буде омогућен пут до Жуте куће.


Удружење породица киднапованих и убијених 1998,1999, 2000...на Косову и Метохији организоваће одлазак својих породица у Албанију.

Тражићемо од државе Србије,УНМИК-а,ЕУЛЕКС-а,Албаније да нам обезбеде пратњу на путу ИСТИНЕ И ПРАВДЕ: БЕОГРАД-НИШ-ПРИШТИНА-ТИРАНА-„ЖУТА КУЋА“...

Породице и ми као представници Удружења ћемо по цену сопствених живота кренути да сами пронађемо наше најмилије чланове породица, који су на правди Бога киднаповани из својих кућа, улица, радних места, из колона прогнаних Срба уз пратњу УНМИК-а...

Замолићемо лично Карлу Дел Понте и Дик Мартија који су први обелоданили да је било трговине људским органима Срба да они буду на челу колоне породица жртава и својим примером докажу да желе да помогну породицама жртава Срба на Косову и Метохији.


Породице ће понети крампове, ашове, лопате, вреће за спавање, да дођу до правде и где ћемо даноноћно прокопати сва она гробна места у северном делу Албаније и мочваре која су означили Карла Делпонте и Дик Марти. Породице жртава не могу да трпе да на домаћим и страниме медијима доказани предратни, ратни и послератни злочинац коме су руке крваве до лаката, прети Србији за геноцид и тражи ратну одштету.

Од 1998. године и првих отмица такође и од доласка НАТО-а, КФОР-а, УНМИК-а... 1999. -2000.
године у тој неравноправној борби са злочинцима (који су подржани од запада) и неправдом, породице Српских жртава су увек биле саме.

На путу откривања истине и правде позваћемо државнике Србије и поглаваре Српске Православне Цркве да нас предводе.


Ово саопштење за медије Удружења породица киднапованих и убијених на КиМ потписао је председник Симо Спасић.

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине