Вести:

недеља, 8. март 2015.

Сељими: За грешку једног Србина - платиће цео српски народ на КиМ (фото)

недеља, 8. март 2015. | КМ новине 0

Такозвани ''заменик министра иностраних послова'' непризнате творевине на КиМ, јавно наговестио казну за цео српски народ на КиМ због намере једног Србина!

Толико о самосталности Срба у шиптарским "институцијама"

Петрит Сељими, функционер непризнате шиптарске "владе" на Косову и Метохији, изнервиран поменом имена Слободана Милошевића и намере једног Србина да по њему назове улицу у Косовском Помораљвљу, изјавио је да ће ту "грешку" платити сви косовски Срби и да увек тако и буде.

Видно потресен вешћу да је табла са именом бившег председника Југославије Слободана Милошевића, највероватније убијеног у Хагу, спремна да буде постављена у селу Ранилуг, општина Гњилане, као назив једне од тамошњих улица, Сељими је на свом налогу на Твитеру написао: "Ово им неће проћи. А неће ни помоћи косовским Србима". У наставку је цитирао наслов једних од шиптарских новина из Приштине: "Градоначелник општине Ранилуг назваће тамошњу улицу по Слободану Милошевићу".

На ово је један од (највероватније) Срба упитао "Шта "косовски Срби" имају са једним "градоначелником" једног села"? Да ли је то уобичајена реакција? Један Србин учини - сви Срби страдају на Косову"?

"Будимо реални", одговорио је Сељими "шта, на обе стране албанској или српској, политичари ураде (или не ураде) најчешће народ за то плати. То је просто тако" констатовао је он.

"Значи, тако то иде" наставио је (највероватније) Србин. Добро је знати да је то легитимно, макар је оправдано" иронично је завршио Сељимијев саговорник.

Америчка школа демократије...


Петрит Сељими није сматрао да има потребе даље објашњавати ситуацију. Нема везе што је све јавно јер - то је просто тако!

И јесте, у то нема сумње. Али то важи само за једну - српску страну. За Шиптарску то буде другачије. Они буду награђени за своја злодела било да их чине појединци било народ масовно - попут периода након окупације Косва и Метохије 1999. године или 17. марта 2004. чега се тако јако добро сећамо, управо ових дана.

Баш због тога неко је на крају додаода "Срби могу да виде (у Приштини) статуу српског убице Била Клинтона као и других УЋК убица свуда наоколо". И ово је остало без одговора.

Петрит Сељими је близак и српским властима и то бивши координатор за имплементацију Споразума регионалне сарадње  тзв., "Косова" и Србије. Иначе је и члан шиптарске такозване "државне комисије о верским слободама". У шиптарском непризнатом "Министарству спољних послова Косова", Сељими активно ради на лобирању за признавање Косова у међународним организацијама, као и на промовисању унутрашњег помирења. Он је основао Међуверску Иницијативу Косова која активно спроводи Екуменски дијалог у овој окупираној српској покрајини.

Ето тако, и то јавно, размишља један од оних људи из једне од оних "влада" са којима преговарају српски политичари. Таква ће будућност српског народа на Косову и Метохији бити све док је власт у Шиптарским рукама. Било да је без фамозне Заједнице српских општина, било да је икада бити - функционална по "законима" ових шиптара и њихове "владе".



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине