Вести:

уторак, 10. фебруар 2015.

Америчка ТВ прогласила Укро-хунту ''про-америчким трупама''

уторак, 10. фебруар 2015. | КМ новине 0

Сиенен је залупио врата (објективности) пролашавајући Укро-хутну као војску чије су трупе ''про-америчке'' наводи РТ!

''Сиенен (CNN) је изненадио многе емитујући овај коментар у свом извештају о намери да САД наоружају украјинску војску. Ово се као "хит дана" брзо проширило друштвеним мрежама'' каже се овом кратком видео прилогу "Русије данас".



Дефинисање Кијевских снага као "про - америчких трупа" чини се савршеним контрастом изразу "про-руски побуњеници", који користе западни медији за ополченце у југоисточним регионима Украјине Доњецк и Луганск. Западни медији тврде да региони добијају подршку од Русије.


 

Сукоби у, сада већ бившој, Украјини почели су када је Кијев послао регуларну војску и добровољце у регионе који су одбили да прихвате нову насилно наметнуту власт. Кијевски војници, са нескривеним неонацистичким симболима и уверењима, извршили су стравичне злочине над украјинским становништвом руске националности што је спречило сваку могућност успостављања мира и враћања на претходно стање.

Извор: Русија данас

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине