Вести:

четвртак, 4. децембар 2014.

Вучић вратио у живот вербални деликт! Ухапшена Весна Веизовић због критике превеликих привилегија цигана у Србији.

четвртак, 4. децембар 2014. | КМ новине 1

Весна Веизовић
У њеном стану, у коме се налазила са породицом и где су још увек спавали, Веизовићеву је ухапсила полиција и запленила јој личне ствари!

...
Јутрос, пре свитања, припадници Одељења за високотехнолошки криминал, ухапсили су Весну Веизовић, књижевницу и публицисткињу из Београда, у њеном дому, где је спавала са својом породицом.

Веизовићева је ухапшена због два чланка у коме је критиковала давање претераних привилегија Ромима, а које не добија остатак грађана Србије.

Приликом хапшења одузет јој је рачунар и приведена је у полицијски станицу.

Kривичну пријаву против Веизовићеве, поднела је повереница за права ромске националне мањине, због два чланка у којима она критикује однос државе према тој заједници у смислу, претераних привилегија.

Према  за сада доступним информацијама полиција је извршила огроман притисак те је новинарка приморана да објављене текстове брише са интернет страна! То је очигледан доказ да је новинарка погодила у саму срж тематику која представља још један од инструмената поробљавања и затирања српског народа а што, за рачун испуњења циљева Европске уније и Запада, спроводи власт под директном контролом Александра Вучића као првог међу домаћим непријатељима Србије!

Срспки културни клуб


1 коментар:

  1. Петиција за подршку новинарки Весни Веизовић као и свим другим новинарима над којима се свакодневно врши притисак: http://www.peticije24.com/104494

    Подсећам људе да се у случају 30.000 потписа Скупштина Републике Србије мора по Уставу и закону огласити на ову тему и изнети на дневну расправу.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине