Вести:

четвртак, 4. децембар 2014.

Александре Вулине, јел' ти то од плате?

четвртак, 4. децембар 2014. | КМ новине 0

ОДАКЛЕ АЛЕКСАНДРУ ВУЛИНУ НОВАЦ ДА КУПИ КУЋУ И ИМАЊЕ НА ДЕДИЊУ?
...
Постављамо питање Влади Републике Србије да објасни грађанима Србије одакле министру Александру Вулину новац за куповину имања и куће на ексклузивној локацији на Дедињу? Да ли је то имање и кућу министар Вулин платио од своје министарске плате или му је нека од државних банака дала „повољан кредит“?

Тешко да је министар Вулин ту кућу и имање могао да приушти од министарске плате а колико знамо ниједна банка било државна било комерцијална му није дала кредит за куповину те куће и имања на Дедињу.

Поставља се дакле питање одакле министру Вулину огроман новац за ту куповину и зашто та имовина није пријављена Агенцији за борбу против корупције? Надамо се да ће Влада Републике Србије удостојити грађане Србије сувислог одговора а исто се тако надамо да ће надлежни органи Републике Србије проверити одакле министру Вулину огромна новчана средства за куповину куће и имања на Дедињу.



Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине