https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

четвртак, 20. новембар 2014.

ДСС КиМ: У тишини са Приштином, Београд најлакше прикрива издају

четвртак, 20. новембар 2014. | КМ новине 0


Пoкрајински одбор ДСС-а за Косово и Метохију захтева прекид даљих преговора са шиптарима са Косова због издаје која се тако спроводи.

...
    Сасвим неопажено и у тишини одржани су преговори између Београда и Приштине у Бриселу уз штуро саопштење да се наводно због бољег живота Срба на Косову и Метохији српска власт сложила да Канцеларија официра за везу у Приштини практично добије статус амбасаде која треба да организује у будућности званичне посете Београда јужној српској покрајини.

    И уопште, све више постаје манир да се преговори између Београда и Приштине, што се српске стране тиче, одвијају у тишини јер тако се најбоље прикрива издаја а праве информације о току разговора могу се једино добити из Приштине. Србија током ових прговора у потпуности заокружује државност Косова и Метохије демонтирајући последње остатке српске државе на Косову и Метохији. Тако је Београд дозволио да Приштина добије посебан телефонски број, да се Београд одрекне хидроцентрале и језера Газиводе чија вредност је била 150 милиона долара, а кредит код светске банке је држава Србија већ отплатила. Србија се овим преговорима одриче и комплетне имовине која припада Електро-привреди Србије због своје европске будућности. Данас Србија за потребе својих термоелектрана увози угаљ, а 87% резерви угља у Србији налази се на Косову и Метохији, које Србија препушта Шиптарима који вековима уназад врше злочин над Србима. Влада премијера Александра Вучића то тумачи борбом за бољи живот Срба на Косову и Метохији, што је ноторна политичка глупост, јер живот у независном Косову није спојив са опстанком Срба у јужној српској покрајини.

    Још је бизарније слушати директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића који признање личних карти и пасоша самопроглашене независне државе Косово од стране власти у Београду објашњава тако да би се подигао број путника Србија ервејза и аеродрома Београд што представља крајњу небулозу и открива који политички башибозук решава српско питање на Косову и Метохији.

    Срби на Косову и Метохији захтевају од владе Александра Вучића да прекине даљи ток преговора са Приштином јер они нису у интересу ни српског народа који живи на Косову и Метохији ни у интересу државе Србије већ једино у интересу Приштине и оних земаља које су бомбардовале Србију стварајући у срцу Србије још једну албанску државу на Балкану. 
Припремиле: КМ Новине

Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.