Вести:

четвртак, 6. новембар 2014.

Угашена званична страна КМ Новина на Фејсбуку

четвртак, 6. новембар 2014. | КМ новине 0

Јуче ујутру је администратору званичне стране „КМ Новина“ био забрањен приступ и на сваки покушај опоравка стране гласило је кратко саопштење да корисник не постоји.
...
Имамо велико задовољство да можемо да вам кажемо да корисник и те како постоји. Било је напада и покушаја да се лозинка открије и на нашем сајту али је то спречено.


Иначе, „слободног хода“ за комуникацију и ширења истине са нашим посетиоцима на друштвеној мрежи, ионако је било по неколико дана готово од оснивања. Непрестане блокаде и пријаве су делимично онеспособљавале наш рад али увек – привремено. Тако је и овај пут јер можете остати са нама у контакту путем админ стране: КЛИКНИ ОВДЕ

Не можемо да претпоставимо да ли је било или не неког конретног разлога који би испровоцирао овакву ситуацију и шта је, од онога што смо објавили, некога навело на тај потез. Нека се питају они већи медији од нас зашто њима нису приређиване такве ствари, ми ћемо и даље радити наш посао као и до сада.

Са великим задовољством најваљујемо интервју са чувеним добровољцем из Србије на фронту у Новорусији Дејаном Берићем, који ће бити објављен у суботу, 08. новембра.

Препоручујемо специјал који од данас почиње на нашем сајту "Рама у Београду, тама у Албанији". О доласку албанског премијера Еди Раме у Београд истовремено док Срби у Албанији не смеју и не могу да носе своја српска имена, док су им ускраћена свака права ако се изјасне као Срби и без броја их је албанизовано. О пемијеру државе која је војно, политички и економски подржавала терористе на Косову и Метохији и то и данас ради, штитећи их свесно од казни за зверства и злочине над Србима.

Као и приче које, осим што преносимо од других, ми тражимо, откривамо и представљамо вам чупајући их из мора медијског мрака који дави Србију.



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине