Вести:

среда, 12. новембар 2014.

Косовска Митровица дочекује Шешеља ''Поздравимо победника!'' (ФОТО)

среда, 12. новембар 2014. | КМ новине 0

Чланови Српске радикалне странке у Косовској Митровици позивају на митинг у Београду, први на коме ће Шешељ говорити после изласка из заточеништва.
...
Док је лидер радикала, др Војислав Шешељ још био у авиону на повратку из хага, присталице те странке у косовској Митровици већ су почели са позивом на велики митинг радикала. На промотивном материјалу који деле пролазницима и заинтересованима, пише да ће та странка одржати велики скуп подршке др. Војиславо Шешељу 15. новембра у Београду, на Тргу републике.

 "Након 12 година противправног притвора у Хашком трибуналу, српском народу ће се, као слободан човек, обратити председник српских радикала.

Позивамо све поштоваце Војислава Шешеља и његове праведне борбе за истину о српском народу да нам се придруже на великом народном скупу добродошлице", каже се у саопштењу српских радикала.

За пропагандни материјал радикала на тргу Шумадија у Косовској Митровици влада велико интересовање пролазника и народа од којих многи желе да пошаљу поруку подршке лидеру те странке и најдуже бесправно утамниченом Србину у нојијој историји, др Војиславу Шешељу.






Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине