Вести:

уторак, 25. новембар 2014.

Из Качаника честитали убиство Ивковића

уторак, 25. новембар 2014. | КМ новине 0

Шиптари са КиМ се радују смрти српског навијача
Навијачка група Фикшат Качаник окачила је скандалозан транспарент с натписом да подржава убиство навијача Црвене звезде Марка Ивковића у Истанбулу.
...
Бесмислен и срамотан транспарент "Добар посао Аслан, почивај у паклу М.И." ова група окачила је изнад албанске заставе на стадиону локалног клуба и објавила на свом сајту честитајући убици из редова навијача Галатасараја.

Након трагичног инцидента у петак у Истанбулу, бројне навијачке групе широм Балкана одале су почаст страдалом српском младићу и осудиле његово убиство, али се Фикшат Качаник очигледно придружио онима, углавном албанским и турским, које промовишу безумље и мржњу.








Качаник је градић у јужном делу АП Косово и Метохија са око 5.000 становника и сви су албанске националности пошто су преостали Срби напустили општину 1999. године по окончању НАТО агресије и доласку КФОР-а и УНМИК-а.
Ивковић је убијен у петак уочи утакмице кошаркашке Евролиге у Истанбулу, где је Црвена звезда гостовала екипи Галатасараја, а сахрањен је данас на Бежанијском гробљу у Београду.

Навијачи Галатасараја најављују нови злочин.

Два дана након убиства навијача Црвене звезде Марка Ивковића у Истанбулу, најватреније присталице Галатасараја поново су шокирали јавност, пошто се на друштвеним мрежама појавио снимак транспарента на којима се најављују нови злочини.

На јутјубу се може видети снимак навијача Галатасараја са транспарентом на којем пише "Ко је следећи?" и штиклирано поље поред Делија, а преостале опције су Гробари, Гејт 7 (Олимпијакос) и ЦСКА.


Исти ови навијачи на мечу против Бешикташа бојкотавали су минут ћутања и звиждали током одавања почасти настрадалом Ивковићу.

Ивковић је убијен у петак уочи утакмице кошаркашке Евролиге у Истанбулу, где је Црвена звезда гостовала екипи Галатасараја и биће сахрањен данас на Бежанијском гробљу у Београду.

РТВ.рс



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине