Вести:

петак, 28. новембар 2014.

Клиника за Кардиохирургију у Нишу народним парама обновљена а окићена секташким симболима! (ФОТО)

петак, 28. новембар 2014. | КМ новине 0

Портал "Србија данас.нет" објавио је фотографије невероватног и дрског опхођења окултних друштвава у Србији према државној имовини!
...
Бледи и смешни покушаји директора Клиничког центра у Нишу Зоран Радовановића да оправда небулозама и будалаштинама коришћење симболике католичке секте Малтешких витезова ака темпларског реда на ново обновљеној клиници за кардиохирургију само потврђују да постављена симболика није нимало наивна и да је само део програма унијаћења Срба.
 


Оног истог програма унијаћења Срба који је својевремено пропагирао решевање српског питања тако што ће једну трећину Срба побити, једну протерати а једну покатоличити.



Немојте Господо да се мучите и да стављате те крипто-масонске симболе на једну здравствену установу у Србији због прилога које сте наводно дали за обнову исте. Већински део средстава за обнову кардиохирургије у Нишу платила је српска сиротиња и ви немате АПСОЛУТНО никакво право да је облепите симболима које немају нити једне једине везе ни са српском традицијом нити са медицином генерално.

Заштитници српских лекара су Свети Врачи Козма и Дамјан а не Хоспиталери, Темплари, Малтешки витезови и остала секташка удружења.


За крај постављамо јавно питање директору Клиничког центра у Нишу Зорану Радосављевићу и Господину Драгани Милићу, хурургу који је иницирао обнову кардиохирургије да нам одговоре да ли припадају било којој масонској, темпларској или било којој другој тајној или полутајној организацији?

 
Осим масонског троугла натпис искључиво на латиници.

 

Милинко Милинчић, Србија данас
фото: Фото: Вања Кесер, Клинички центар Ниш

 

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине