Вести:

понедељак, 20. октобар 2014.

Дрон изнад кукавичјег гнезда - срамна пропаганда у ''Стандарду''

понедељак, 20. октобар 2014. | КМ новине 1

"Овиме је позиција косметских Албанаца веома ојачана, јер се Србији ставља до знања да иза СВИХ Албанаца, па и оних у Прешеву на пример, стоји Рама и Велика Албанија"
...
Прочитавши текст у свим детаљима (Дрон на утакмици или док је Енглеза биће и шамара: Стандард.рс), био сам одмах запањен манипулативним тоном који почиње хипотезом која једноставно не пролази ни елементране логичке критеријуме. 

Потпуно је сулуда, а рекао бих и суманута идеја да би икада и под било којим условима Рама градио односе са Србијом на штету косметских Албанаца. Аутор из Стандарда не види овај елементарни логички парадокс у свом тексту, или га види али је и он из исте кухиње као и дрон. Без даљег сарказма, овим контемплативним узлетом аутор текста из Стандарда вређа здрав разум читалаца. Еди Рама јесте уживалац кокаина али није толико променио совју свест да изнеднада маргинализује своје косметске Албанце зарад некаквих имагинарних "односа" са Србијом на дужи рок.

Оно где се слажем је ко је произвођач дрона. Али нико не сме бити толико наиван (или злонамеран?) да тврди да Албанија с тим нема ништа. Све остало у тексту је очигледна манипулација истих оних кругова који су некако себе убедили у морланост тзв. „бриселског споразума“ који су потписали.

Наиме, нема никаквог "слабљења улоге косметских Албанаца у корист Србије доласком Едија Раме". Сасвим супротно. Веома је битно Западним структурама да се посетом овог нарко - премијера што пре даље понизи Србија и казни одмах због неувођења санкција и дистанцирања од Русије, то је циљ "произвођача дронова". Рами, као већ етаблираном "аутохтоном" вођи СВИХ Албанаца, већ се организује и шетња у Прешеву од стране оних који потпуно газе и понижавају Србију.


Славље прекидања утакмице на трговима Тиране. (Фото: Ројтерс)
Овиме је позиција косметских Албанаца веома ојачана, јер се Србији ставља до знања да иза СВИХ Албанаца, па и оних у Прешеву на пример, стоји Рама и Велика Албанија, као дугорочни официјелни пројекат западних обавештајних служби. Рама своју лидерску, као и улогу „оца нације“, јасно је потврдио својим наступима у Приштини, кроз разговоре и конференцију за штампу док је на зиду иза његових леђа стајала „Декларација о косовској независности“ из 2008.

Зато запањује пропагандистички тон текста из Стандарда, као и одлука да се Рама угости, уз обезбеђену шетњу „оца нације“ кроз центар Прешева 10. новембра. Никако не треба бежати од разовора и дипломатије, али је минимум услова требало да буде привођење правди и процесуирање „летача дронова“.

Овако, афера дрон је већ опроштена и починиоци ће попут оних из „Жуте куће“ прихватити дискретно понуђену амнестију београдских властодржаца.




   Драган Марић - КМ Новине

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине