Вести:

недеља, 26. октобар 2014.

Косовска Митровица: Пуцано на аутомобил продекана ФТН (ВИДЕО)

недеља, 26. октобар 2014. | КМ новине 0

KM novine
Данас поподне у Косовској Митровици пуцано је из ватреног оружја на паркирани аутомобил у дворишту ФТН-а, чији је власник продекан овог факултета.
...
Власник се није налазио у атомобилу, испаљено је неколико хитаца у улици која је прилично прометна и по белом дану. Нико није, или што је размуљиво, не жели да каже да је видео починиоца или било шта што се догодило у том тренутку.

Ни то није искључено јер се у овим деловима Србије поприлично пуца а посебно у јужно делу града, претећно насељеним шиптарима, који се осећају прозвани испровоцирани "историјским тренутком" у Београду недавно. Србе је то одавно престало да плаши па више нису сигурни да ли су и чули пуцањ јер на тај звук одавно нико не обраћа пажњу а и пуно је пиротехничких средстава доступно током целе године.

Углавном, ауто је у власништву продекана ФТН-а (Факултета техничких наука) у Косовској Митровици, Срђана Јовића. Испаљена су четрири метка, повређених нема а причињена је материјална штета.

 
Починилац је, што је на лицу места по пронађеним доказном материјалу било јасно, пришао до ограде и са раздаљине од око три метра пуцао у аутомобил. 

Истрага је у току.



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине