Вести:

субота, 11. октобар 2014.

Ослобођени шиптарски терористи Љуштаку и Хаџа, припадници ''Дреничке групе''

субота, 11. октобар 2014. | КМ новине 0

КМ Новине сазнају да су вечерас из притвора ослобођени припадници злогласне "Дреничке групе" Сами Љуштаку и Исмет Хаџа.
...
Синоћ касно, око 23.00 часа, такозвани "Основни суд" у Косовској Митровици донео је одлуку о ослобађању двојице од укупно седам припадника терористичке "Дреничке групе" који су се налазили у притвору.

Седморици чланова ове групе се пред тзв "Основним судом" у Косовској Митровици судило за почињене ратне злочине током 1998. године на Косову и Метохији. На суђењу су се изјаснили да нису криви.

Припадници "Дреничке групе" терете се за најтежа кривична дела ратног злочина над цивилним српским становништвом, укључујући тортуру, злостављање и убиства која су  извршена у логору ОВК у селу Ликовац током 1998. године. Очекује се да правна(?) мисија Европске Уније, ЕУЛЕКС, данас потврди њихово ослобађање.

Шиптари у Приштни протестују против суђења Дреничкој групи и питају се где се то крије правда?!?


Пре неколико дана ЕУЛЕКС је од српског Тужилаштва за ратне злочине добио пријаву о постојању масовне гробнице у околини Ђаковице у којој су сахрањени киднаповани Срби заточени баш у том логору, у то време. Из српског Тужилаштва уверавали су да је информација о постојању гробнице поптуно основана, са чврстим доказима и могућим сведоцима. ЕУЛЕКС је очигледно опструирао истрагу прикривајући злочине над Србима и штитећи шиптарске терористе што је, осим бесправног гоњења Срба за измишљена и непочињена недела, постао основни и  - једини циљ ове мисије.

На тај начин Европска унија је, која је у извештају о "напретку" Србије захтевала да се не критикује рад ЕУЛЕКСА и њихов однос према Србима на Косову и Метохији, себе поставила изнад закона и права и потпуно им изопачила вредности. Као тековину модерне цивилазицције почела је да спроводи прогон невиних, заштиту терориста и злочинаца, прикривање кривичних дела најтежег облика и ставила се у заштиту свирепости и безакоња на својој територији.

Тако је створила све услове за прекид сваке даље сарадње, повлачење са територије државе Србије, кажњавање њених припадника и представника у служби на Косову и Метохији као и укидање свих правних мисија, акција и суђења ЕУ ван оквира територија земља чланица. 
  


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине