Вести:

среда, 8. октобар 2014.

У Албанији ултразвук одлучује о животу женског детета а медведи кућни љубимци (ВИДЕО)

среда, 8. октобар 2014. | КМ новине 0

 Средњи век није само период кога покушавају да оживе културне групе и филмови. У Албанији је то период кога би многи да превазиђу.
 ...

Ако је дете зачето а здраво је и његова мајка такође, то у Албанији уопште не значи да ће се оно и родити. осим - ако није мушко.

Доктор Аријан Продани из болнице у Драчу познаје страхове својих трудних пацијенткиња.Он зна колико је притисак на њих да роде мушко дете које ће касније бити глава породице. У Албанији, ултразвук често одлучује о животу и смрти детета.

 
О деловима Албаније цвета туризам и гости долазе из свих крајева света. За разлику од других туристичких центара, овде је тешко унети неке новине упркос сталној подложности. Обичаји се и даље тврдокорно поштују. 
Шетња медведа плажом, као кућног љубимца, на плажама у Драчу не изазива никакво интересовање, попут било које друге нормалне појаве.



У светлу "добре сарадње" са Албанијом Србија ће по први пут после 70 година, почетком следећег месеца угостити премијера ове нама... комшијске земље. 


 Извор: Дојче веле, КМ Новине

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине