Вести:

недеља, 26. октобар 2014.

ДСС: Икона Богородице као поклон Ештоновој је невиђена политичка перверзија!

недеља, 26. октобар 2014. | КМ новине 0

КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Потписани Бриселски споразум од стране садашње власти пре годину и по дана поставио је темељ не само одласку Косова и Метохије из састава државе Србије већ је један од главних темеља стварања велике Албаније.
 ...
Његове плодове данас жање држава Србија на очиглед јавности Србије, каже се у новом саопштењу ДСС-а из Косовске Митровице.

Долазак министара самопроглашене државе Косово у Београд Енвера Хоџаја и Фадиља Исмаиљија је још једно у низу признања независног Косова од стране званичног Београда. Више се не говори ни о каквим звездицама приликом сусрета са шиптарским званичницима из Приштине, кажу у ДСС.

Пријем Косова у Међународни олимпијски комитет а такође и претходно пријем Косова у Светску рукометну федерацију је последица Бриселског споразума у којем се Србија обавезује да неће ометати Косово у пријем међународних институција и организација. Најављено добијање посебног позивог броја за Косово уз дозволу званичног Београда је такође доказ лошег Бриселског споразума, наводи се у овом саопштењу.

Истицање заставе велике Албаније у сред Београда је својеврсно понижење Србије које она до сада у својој историји није доживела. Председник Владе Србије Александар Вучић је током прошлог викенда рекао да ће он да размисли о посети председника Владе Албаније, како посету није отказао јер му његови западни спонзори нису дозволили, испада да они размишљају уместо њега, закључују у ДСС-у.

Главном архитекти Бриселског споразума Кетрин Ештон министар спољних послова Србије у знак захвалности додељује икону Богородице Тројеручице. Таква политичка перверзија до сада није забележена на овим просторима, каже се у саопштењу ДСС из Косовске Митровице.

Извор: Правда



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине