Вести:

петак, 10. октобар 2014.

Има ли кога у Србији да брани Косово или ће српска влада и даље, због непријатељске ЕУ, наставити кршење Устава и велеиздају?

петак, 10. октобар 2014. | КМ новине 0

Од врха Европске уније, која је јасно и гласно рекла да престаје са "примањем нових чланица", изричито затражено да се заокружи велеиздаја а фашистичко понашање Еулекса - не критијуе!
...
Како "Вечерње новости" пишу "стратегија проширења подразумева „нову еру односа“ Београда и Приштине" упркос изричитом наглашавању да - проширења неће ни бити а и да га буде, не може а да није на штету Србије. Међутим, наношење штете Србији захтев је и без проширења.

У Извештају Европске комисије о напретку наше земље за ову годину и Стратегији проширења за 2014-2015. јасно је наглашено да се морају применити сви постигнути споразуми, али и започети „нова ера у нормализацији односа“, која би се на крају запечатила уговором између Београда и Приштине. Односно, прецизно речено, писменим признањем независности јужне српске покрајине! 

Против оваквог понашања неофашистичке Европске уније, која отворено подржава фашистичке кољаче и убице у Украјини, народ Србије мора да устане! Не само због Косова већ зато што зло неће стати са Косовом. Када буду одвојили најсветији део српске земље, а то могу само ако им дозволимо, опљачкаће и уништити све што иоле вреди у Србији. Људски живот, ако сте Србин, постаће власништво незаситих крволочника из Европске уније и један по један одузимаће их на најсвирепији начин.

Јасно је да ћемо постати део Европске уније али као топовско месо, што већ јесмо, најјефтинија или чак робовска снага (већ нас убеђују да нам је добро што уопште имамо шта да једемо), Срби и њихова деца биће заморчићи у најболеснијим експериментима и објекти најстрашнијих и нељудских иживљавања каква су европској елити и "интелигенцији" својствена кроз векове. Посебно у овом тренутку када су се у вођењу Европске уније удружиле две најгеноцидније и најсмртоносније нације човечанства - Британска и Немачка.

Иначе, у Извештају о напретку, Косово се провлачи кроз чак пет поглавља - информатичко друштво, енергетика, правосуђе и основна права, слободе и безбедност и царинска унија. Такође се тражи да се косовско поглавље отвори међу првима.

http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html

Иначе, у Извештају о "напретку", Косово се провлачи кроз чак пет поглавља - информатичко друштво, енергетика, правосуђе и основна права, слободе и безбедност и царинска унија.

Наравно, тражи се да се косовско поглавље отвори међу првима како би се агресија НАТО-а и неофашиста из остатка Западног света озваничила као неопходна и у масакрираној Србији прихватила као "хуманитарна".

Српски народ још увек није ни сиромаштво, ни поплаве ни земљотресе схватио на прави начин. Али када се буде стигло до краја и када нам Небеска "унија" буде поставила своје услове за улазак у њу, само ће небројене смрти, несрећа и страдања моћи да нас на прави пут врате, или оно што је од нас остало.

Бескрупулозни услови "поткрепљени" су и захтевом да се прогон и правно насиље над Србима, од стране неофашистичке организације Европске уније - ЕУЛЕКС - у Србији прећуткује!


Шефица нашег преговарачког тима са ЕУ Тања Мишчевић каже да то није изненађење и заједно са директором Канцеларије за Косово и Метохију, испред Владе Србије, чије обезбење пребија Србе на Косову и Метохији макар и за једну изговорену реч против њих, подржавају талас велеиздаје покренуте парафирањем Бриселског споразума.

Зар никога у Србији нема да дигне глас, иступи у одбрану државе Србије, њеног Устава, интереса, безбедности, живота њених грађана и будућности наше деце? Немо ћемо посматрати рађање деце и радовати се њиховим првим осмесима док им припремамо смрт, беду и ропство у свету и држави у којој смо их родили?

Ми, народ, довели смо ову власт на то место и ми је овакву можемо и морамо срушити! 

Да, полиција и војска, нису са нама али ако они нису са нама немојмо ни ми да будемо са њима. Нека свако свом најближем ко носи униформу у Србији јасно каже да ћутањем о издаји и сам чини велеиздају, да помаже убијање српског народа и државе! Престаните да служите својим непријатељима и својој пропасти. Окупите се, дигните глас да им бубне опне попуцају од јачине вашег гласа!

Због себе, ако си већ толико саможив па због свог детета нећеш да устанеш Србине, због себе устани! 




Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине