Вести:

среда, 22. октобар 2014.

Борба за правду - је твоја борба!

среда, 22. октобар 2014. | КМ новине 0

Српски народ је све активнији у труду да промени и заиста учини своју земљу, Србију, бољом за живот. Схватио је да политичари нису ти који помажу већ они против којих се треба борити.
 ...
Сабрање се врши лично, путем пријатеља и људи за које знамо да ће се борити и истрајавати, до друштвених мрежа где велики број људи проводи доста свог времена да би се опет све то пренело у прави, реалан живот. Један од таквих покрета јесте и група на друштвеној мрежи Фејсбук - "Правда и право".

Оснивач ове групе је Дејан Вукичевић. Природњак, еколог, планинар, уметник али оно што сва његова занимања спаја, јесте баш родољубље и жеља да за своју земљу, за Србију, учини што је више могуће. Он и објашњава шта је циљ групе коју је основао о којој се из дана у дан придружује све више људи тако да она, у овом тренутку броји готово 23.000 чланова.
 
"Удружење грађана ПРАВДА И ПРАВО окупља и уједињује све оне којима су породица и Отаџбина на првим местима животних приоитета. Циљ нам је да се ујединимо, превазиђемо и победимо све поделе које су конструисане од стране нељуди који владају Србијом већ више деценија. Поделе које су омогућиле манипулацију Србским народом и изостанак реакција на пљачку и распродају Србских територија од стране саможивих властодржаца" недвосмислено објашњава Вукичевић циљеве овог Удружења.

Он позива све здравомислеће у Србији да им се придружие "у овом виртуалном свету а и у реалном где стварамо јаку мрежу свесних и национално будних који ће заступати ставове Србије и безрезервно бранити Отаџбину како би сачували идентитет и обезбедили нормалнију будућност портомству" каже Вукичевић. Он предлаже да позовете и све ваше пријатеље како би заједно утицали на све да "на прва места врате породицу и отаџбину".


У ову родољубиву и Удружење које ће заиста радити на оснаживању правих и најдрагоценијих вредности, можете се врло лако учланити и позвати своје пријатеље да учине исто.
Група ће, услед страшног медијског мрака, за сада користи интернет за обавештавање о активностима удружења и позивања на акције.

Веза до групе: https://www.facebook.com/groups/pravdaipravo/



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине