Вести:

четвртак, 30. октобар 2014.

Округли сто: Србија и Трилателала, Београд 31.10.

четвртак, 30. октобар 2014. | КМ новине 0

Округли сто биће организован поводом заседања европске групе Трилатералне комисије у Београду од 31. октобра до 2. новембра 2014.
...
Када је Трилатерална комисија у питању, нема недоумица, нема тајне и нема мистерије.

Ово стога, што је од свог оснивања 1973. до данас, Трилатерална комисија једна од оних неколико утицајнијих организација које идеолошки, политички и пропагандно сервисирају америчку корпоративну олигархију, њен транснационални савез моћи и њен агресивни програм светске доминације. Реч је о традицији дугој читав један век.

Ограничена демократија, тотални друштвени надзор и тотална контрола, системско и систематско искључење човека из одлучивања о властитом животу, перманетни класни рат корпоративне олигархије против човечанства и, нарочито, неприкосновеност корпоративних и геополитичких интереса САД у светским пословима, јесу догме којих се током протеклих четрдесет година Трилатерална комисија доследно држи. То је доктрина либералног фашизма са својим бројним дериватима.

Београдски састанак европске групе Трилатералне комисије има да још једном потврди такво стање чињеница…

Ови, као и други пробеми од интереса у овој ствари биће осветљени и размотрени на округлом столу „Србија и Трилатерална комисија“.

Учесници:

-проф. др Смиља Аврамов


- Милан Видојевић

-Љубомир Кљакић

-Горан Петронијевић, адвокат

Модератор: Оливер Вуловић

Mожете пратити директан пренос догађаја.
Датум и време: четвртак, 30. октобар 2014. године, у 12.30 часова

Место: Пресс центар УНС-а, Кнез Михаилова 6, III спрат

Организатор: Покрет за Србију



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине