Вести:

недеља, 21. септембар 2014.

Тајни протокол тзв ''Косова''

недеља, 21. септембар 2014. | КМ новине 0

Тајни протокол поводом одлуке тзв. владе “Републике Косова” о увођењу економских санкција против Русије.
... 

Увођење економских санкција против Русије има за циљ да покаже јединство новог демократског тзв. "Косова" са западним друштвом и да појача ефекте притиска на диктаторски режим Путина.

Тзв., "Република Косово" одлучно протествује против покушаја да се Новорусија извуче из окриља Украјине, јер то није у складу са концепцијом НАТО, а из тога следи да то не одговара ни међународном праву. Ми још једном потврђујемо да међународном праву одговара само оно што одговара концепцији НАТО. Напомињемо да је извлачење Косова из састава Србије у складу са том концепцијом, па тако значи и да је у складу са међународним правом.

То се у потпуности односи и на окупацију Крима од стране РФ. Са тугом констатујемо да власт у Кијеву није на време искористила наше искуство и није на време депортовала руску мањину са полуострва, нису ликвидирали православне цркве као расаднике њихове идеологије и нису спровели акцију застрашивања у виду стрељања и кремације њихових активиста. Да су све ове активности на време спроведене, у помоћ властима у Кијеву стигли би специјалци са Косова и тада стратешки важно полуострво не би било изгубљено. Међутим, сада ће НАТО морати да уложи додатни напор како би га вратио у окриље демократије и на њему изградио још једну базу “Бондстил”.

У циљу слабљења диктаторског режима Путина, влада Републике Косово је прописала спровођење следећих активности у области спољне трговине.

1.    Скратити увоз у Републику Косово украјинских проститутки ради њиховог даљег упућивања у борделе на Западу. Затварање границе натераће проститутке да промене пут миграција и навале на тржиште Русије, како би вредност сексуалних услуга девалвирала и како би се ослабила вредност курса рубље.

2.    Како би се осигурала безбедност наркотрговине - главне ставке у дохотку републике, треба отказати од јужне маршруте доставке хероина који делимично пролази територијом Русије. Они емигрирају у цивилизовани свет и уклањају припадајућу им својину у износу од више милијарди долара. Услед тога у Русији ће се појавити дефицит кеша што ће разорити њен финансијски систем.

3.    Усагласити са украјинским властима размештање низа клиника доктора Тачија за вађење људских органа на територији Новорусије. Широко примењивати сечење на делове ополченаца и других представника рускојезичне мањине, што ће међу њима посејати страх и панику. У вези са безбедностим претњама тим клиникама од стране терориста, обратити се Бриселу са молбом да им организује политичко и физичко прикриће.

4.    У знак солидарности са борцима из редова национал-спцијалиста Украјине, дати најкрупнијим бандитским удружењима Косова називе: “Батаљон Азов”, “Батаљон Бандера”, “Батаљон Галичина”. Озаконити права тих батаљона да отварају ватру из личног наоружања по саобраћајним полицајцима и сумњивим грађанима за које се претпоставља да нису албанске националности.

5.    Спровести лустрацију косовских органа власти. Лица која су умешана у неучествовање у покољима над Србима, као и лица која нису учествовала у убијању и изругивању над грађанима друге националности, отпустити из тих органа без права на пензију и социјалну помоћ.

6.    Створити комисију за израду нове заставе Косова, која ће у звездано-пругастој позадини имати лобању и кост.

У потпису: Хашим Тачи, главни демократа и људождер Републике Косова.


Дмитриј Седов – ФСК  

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине