Вести:

петак, 5. септембар 2014.

Власт у Србији, помоћу ''замајаних муслимана'' припрема нове злочине над Србима (Видео)

петак, 5. септембар 2014. | КМ новине 0

У Новом Пазару (Старо трговиште, како се звало пре османске окупације) униромисана лица спровела параду која одала почаст убијеним муслиманским фашистима тог краја а којом су управљали сепаратисти муслимани из тог дела Србије.
...

Под називом "Поход на Хаџет", који су организовали муслимански сепаратисти из овог краја, људи помрачене свести и већ спремних да у име лажних циљева проливају крв српске али и деце муслиманске вере, осим своје деце.

Ко су људи и како су могли да организују једну такву параду у сред Србије? Јасно, они који у име туђих интереса, овај пут турско-америчких, гурају младе и економски ојађене а екстремним верским ставовима залуђене младе људе, гурају у смрт и нова страдања. 
Треба се запитати и шта то ради полиција када нема никога ни да обезбеђује а камоли да спречи скуп?

Где је краљевачки одред Жандармерије да заустави експанзију исламистичких секти које ће убрзо, ако не буду спречене да и овај део Србије завију у црно? Истина, пре неколико година је замало и дошло да сукоба између Жандармерије и муслимана баш на Хаџету када је почела изградња обданишта. Али где су данас на том месту? Хоће ли опет морати да буде убијен још неки Синђелић да би се они накратко огласили? А тако су брзо стигли кад су Срби са КиМ покушавали да спрече изгрању границе између Косова и Метохије и централне Србије...

Наравно, Вучић, Стефановић, Дачић, Гашић и остала српска "безбедоносна" структура све ово логистички подржава. Доказ је да већ годину дана траје активно измештање једине војне базе у овом делу, на улазу у Н.П. из правца Рашке, а по налогу Немачке чија је влада дала рок од три године да то буде обављено.

Да, немачка влада је наложила српској да измести војну базу из Новог пазара јер је неумесно да Србија ту гомила "толико војске на граници" с обзиром да се залаже за мир.

 Онда са Дачићем а данас са Вучићем на челу, влада је то започела одмах и то брзином којом је и сама неофашистичка Немачка била изненађена. Данас се српској јавности "повратак" војника у Пожаревац и Пирот представља као "добар потез" јер ће више људи трошити више пара и очекује се побољшање економског стања у тим крајевима Србије. Нико не размишља одакле ти војници долазе. Додуше, премештање је започето слањем војника у касарне у Крагујевцу.

Да је довољно тога урађено може се видети по данашњој паради "зелених":
 

Ову, убрзо и казнену експидицију, предводило је веће странке из Рашке области које је јавно затражило аутономију позивајући се на некакав "референдум". Ово позивање на рат, у Србији у којој је "Сулејман величанствени" једна од најгледанијих ТВ емисија, може само да изазове огромна страдања али пре свега српског народа.

Тај исти народ није се ни речју огласио када је између КиМ и централне Србије подизана граница. Данас је то стигло и до њега. Ускоро ће почети запомагања али помоћи неће бити, јер полиција и војска у Србији више нису - српски.

Има гласова разума који свесни шта ово може донети, избегавају сваку подршку и ширење ове неразумне мржње даље. Тако је председница одбора за људска права у Рашкој области, гђа Семиха Качар, оценила да је ово парадирање "замајавање народа овог краја пред наредне изборе за Бошњачко национално веће". Она упозорава да се у једној мултинационалној средини не можете играти ватром и спроводити такве параде.

Поклапа се идеја о залуђивања народа овог краја јер је и сам Угљанин изјавио да ће он бити носилац листе за наредне изборе Бошњачког националног већа и том приликом и инсистирао на аутономији:



Тешко је борити се против тога јер управо та струја преоваладава и у Српској православној цркви, не само међу политичарима у Србији.

Гђа Качар можда јесте у праву али какво је то замајавање ако ви позивате на рат, оружје и убиства а занте да то чините у делу државе и са народом који ће то заиста и прихватити? Зар то није тероризам и напад на државни интегритет? Јесте али - као и у Украјини, ако тај тероризам значи средство за остварење америчко - немачких циљева онда је фашизам и свака екстремна опција - више него пожељна! Нажалост, видели смо на делу унијате, фашисте и западњаке у бившој Југославији, на Косову и Метохији као и Одеси каква су њихова средства којима се служе.

Занимљиво би било видети, када би неког таквог било у Србији, како би српска полиција реаговала на позив на одбрану државе и народа у евентуалним сукобима? Мада смо понешто од тога видели у дечијем "Светолазаревском" кампу кога је нажалост организовала зилотска секта у Србији. Изгледа да нема кога здравог да то исто уради. Не са децом, већ са одраслим мушкарцима.



Припремиле: КМ Новине

 

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине