Вести:

четвртак, 18. септембар 2014.

ВАНРЕДНА ВЕСТ: МУП Србије управо затворио штампарију ''Таблоида'' и угасио тај часопис

четвртак, 18. септембар 2014. | КМ новине 0

Лист за борбу против мафије - Таблоид, управо је претрпео тежак ударац јер је затварњем штампарије онемогућено даље штампање овог часописа!
...


Насловна фотографија: део насловне стране Магазина "Таблоид"


Саопштење Магазина "Таблоид"

~*~


ПОЛИЦИЈА ЗАТВОРИЛА ШТАМПАРИЈУ ГРАФОПРОДУКТ

Редакција Магазина Таблоид обавештава јавност да је данас, 18. септембра 2014. године, Министарство унутрашњих послова Србије донело решење о забрани рада штампарије ГРАФОПРОДУКТ из Новог Сада, која је последњих 9 година штампала наш магазин, и поред свих претњи којима је
била изложена, као и њен власник г. Небојша Раденовић.

Забрана рада уследила је по налогу министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, јер је наш магазин раскринкао његово фалсификовано школовање (диплома, докторат, куповину кућа и некретнина...).

Забрану штампања нашег листа је најавила Љиљана Смајловић, главни уредник ПОЛИТИКЕ и председница Удружења новинара Србије, недавним нападом на наш лист, из приватних разлога, а очигледно по налогу премијера  Александра Вучића.

Молимо све медије да објаве да читаоци нашег магазина убудуће могу да читају наше издање у електронској форми, на сајту www.magazin-tabloid.com.

Заменик главног уредника

Милан Маленовић

011 7610-208


Саопштење за јавност


Београд, 17. Септембар 2014. године

Редакција Магазина Таблоид (www.магазин-таблоид.цом) принуђена је да се обрати јавности и међународним институцијама, јер је, по наређењу министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, извршен удар на
штампарију ГРАФОПРОДУКТ из Новог Сада и њеног власника Небојшу Раденовића (063 500-172) и да су све расположиве инспекције упућене из Београда у штампарију, да од власника захтевају да престане са штампањем Магазина Таблоид, или ће у противном затворити штампарију.


Напомињемо да је штампарију пре неколико година  обезбеђивала и полиција, јер је власнику прећено паљењем штампарије, због штампања нашега листа, и да је свакодневно изложен посетама инспекција и полиције, ради контроле пословања.

Разлог је писање о фалисфиковању дипломе и доктората и материјалном богаћењу министра полиције Стефановића.

Сасвим је извесно да ће затворити штампарију, којој смо унапред платили штампање, а да НИЈЕДНА ДРУГА ШТАМПАРИЈА НЕ СМЕ ДА НАС ШТАМПА,
МАДА УНАПРЕД ПЛАЋАМО ШТАМПАЊЕ.

Молимо Вас да извршите притисак на премијера Вучића, и ограничите његов терор и деспотију.


Захваљујемо на Вашем ангажовању Редакција Магазина Таблоид Заменик главног уредника Милан Маленовић

tabloidmagazin@gmail.com www.milovanbrkic.com


http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=319&cl=02
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=319&cl=01
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=319&cl=02


Славица Јовановић

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине