Вести:

четвртак, 7. август 2014.

САД су непријатељ Србије

четвртак, 7. август 2014. | КМ новине 0

У тренуцима у којима САД и ЕУ све жешће притискају Србију да окрене леђа Русији и уведе јој санкције било би добро да се подсетимо неких злочина које је Запад починио и које чини над српским народом.

Злочин против мира
 
У питању је најтежи злочин по међународном праву из којег произилазе сви други злочини у рату. Злочин против мира је био окосница рада Међународног војног трибунала у Нирнбергу који је судио нацистима. Иако је Југосавија индиректно преко споразума из Бледа 1954. године била укључена у НАТО пакт, Запад се определио за њено разбијање изазивањем крвопролића. Током 1982. године председник САД Роналд Реган и папа Јован Павле Други споразумели су се о рушењу СФРЈ и стварању нових држава на Балкану. Вашингтон је од Ватикана издејствовао отклон од „Теологије ослобођења“ која је озбиљно угрожавала интересе Сједињених држава у Јужној Америци, док је Ватикан добио нове независне католичке државе. Потпредседник Парламентарне скупштине ОЕБС-а Вили Вимер је 2. маја 2000. године упутио писмо канцелару Герхарду Шредеру у којем га је упозорио да је „Рат против СРЈ вођен да би се исправила погрешна одлука генерала Ајзенхауера из доба Другог светског рата. Из стратешких разлога тамо морају да буду стациониране америчке трупе како би се надокнадио пропуст из 1945. године.“[1] Вили Вимер је такође опширно говорио о умешаности Немачке у разбијању СФРЈ.[2] Амерички економиста и стручњак УН, Шон Џервази је доказао да су САД и Немачка још током 80-тих планирале разбијање Југославије.[3] Министар спољних послова САД Џејмс Бејкер је у својим мемоарима навео да је „колективно кажњавање Србије, дело америчке политике“. Он је закључио да Србија и Црна Гора требају да имају површину мању него пре Првог светског рата.[4] Поред тога НАТО пакт је извршио агресију на Републику Српску Крајину, Републику Српску и СРЈ. САД и Немачка су пружиле подршку ратним злочинцима Фрањи Туђману, Алији Изетбеговићу, као и шиптарским терористима, док су западни медији сатанизовали цео српски народ. „Избрисати српски вирус“ је једна од порука која је тада обишла свет.[5] 

Геноцид
САД
 су уз помоћ својих сателита организовале и извршиле геноцид над српским народом у РСК, РС и на КиМ. Срби су са тих територија протерани потпуно или делимично. Они су убијани у кућма, на радним местима и у конц-логорим, а савезници Вашингтона на терену су имали јасну геноцидну намеру – намеру да једном за свагда истребе Србе. Још 1991. године, у Загребу је убијена дванаестогодишња српска девојчица Александра Зец. Саму операцију Хрвата и окупацију РСК (која је била УНПА зона, зона под заштитом УН) по речима Мирослава Туђмана (бившег шефа хрватске обавештајне службе) организовала је ЦИА. По његовим тврдњама интензивна сарадња са ЦИА почела је 1993. године када је формирана “Хрватска обавештајна заједница”. Бивши саветник Туђмана за безбедност и шеф хрватске обавештајне службе Маркица Ребић је изјавио да је “1995. поводом Олује контактирао два америчка генерала, која су тим поводом посетила Загреб. Почетком августа 1995. целокупна територија РСК је етнички очишћена. 233.000 људи је протерано. Они који нису хтели, или нису могли да напусте своја огњишта измасакрирани су, као и њихови преци педесетак година пре тога, од стране Хрвата. Загреб и Вашингтон су извршили Павелићев тестамент. Геноцид над Србима је организован и у РС и на КиМ. 




Окупација КиМ
НАТО
 је 1999. године кршећи когентне нормемеђународнг права (iuscogens)окупирао Косово и Метохију. Под црном чизмом Северноатлантског савеза извршен је геноцид над српским народом. Преживели Срби су већином протерани из своје јужне покрајине. Од јуна 1999. године до маја 2001. године на КиМ под НАТО пактом уништено је 107 цркава и манастира.[6] 17. марта 2004. године у јужној српској покрајини окупираној од стране НАТО-а десио се још један велики погром Срба, а том приликом је уништено 26 цркава и манастира међу којима су и средњевековни симболи европске цивилизације[7]. На КиМ је почела крађа српске земље и природних ресурса.

Трговина људским органима
Овај злочин није почео на КиМ. Индустрија смрти је започела свој рад у РСК где су Хрвати отетим Србима вадили органе. Злочин је настављен у БиХ. Током маја 1996. године Савијер Бернар Готије, новинар „Фигароа“ пронађен је обешен у свом стану у Шпанији. Њему су плаћеници са Запада који су се борили на страни Хрвата у БиХ открили податке о трговини људским органима. Под НАТО пактом на КиМ и на Северу Албаније радила је „Жута кућа“ у којој су одстрањивани органи киднапованим Србима. Иако тужиоци Еулекса у својим актима говоре пре свега о одстрањивању бубрега, при чему донатори остварују приходе од десетак хиљада евра и остају живи, постоје информације о томе да индустрија смрти само од једног тела може да оствари приход од чак 2 милиона евра.Управо је Савијер Готије писао о томе да жетеоци органа воде рачуна да њихове жртве не изгубе „ни кап крви“ како би све што могу одстранили и продали. Из овог разлога, жетеоци људских органа одлазе на већа светска ратна жаришта, јер на тај начин остварују огромне приходе. Овај језиви податак, говори о ужасном злочину на просторима бивше Југославије који САД и ЕУ заташкавају пред нашим очима. Поред Дика Мартија и Џерард Галучи бивши шеф Унмика за Север КиМ, тврди да су САД, Велика Британија, Немачка, Француска и Италија знале за трговину људским органима отетих Срба на КиМ. Галучи је упозорио да су неки од високих западних функционера умешани у овај злочин. У сваком случају војна база САД Бондстил је право место за истраживање трговине људским органима. [8]

Употреба оружја за масовно уништење
Према речима творца нуклеарне стратегије Француске, генерала Пјер М. Галоа први нуклеарни рат Сједињених држава против Европе одиграо се деведесетих година прошлог века приликом агресије НАТО пакта на РСК и РС. Тада је Северноатлантски савез користио муницију са осиромашеним уранијумом која и данас убија на Балкану. Од 1996. године у Братунцу је умрло 800 Срба који су се доселили са подручја општине Хаџићи. НАТО је током 1994. и 1995. године на Хаџиће и друге српске делове Сарајева избацио чак три тоне пројектила са осиромашеним уранијумом. Најмање 300 Срба је умрло од рака. Слађана Шаренац која се после бомбардовања, као седмогодишња девојчица, играла у кратеру од бомбе тешко је оболела. Према званичним истраживањима стопа смртности код избеглица из Хаџића повећана је за четири пута.НАТО је осиромашени уранијум користио и у агресији на СРЈ 1999. године. У Србији је од 2001. године до 2010. године појава малигних леукемија и лимфома повећана је за 110 одсто, док је учесталост појаве свих тумора заједно, леукемија и солидних тумора повећана за 20 посто.Злочиначку природу НАТО пакта и САД показао је амерички генерал Мајкл Шорт који је поводом агресије на СРЈ истакао: „Не можемо добити рат ако не уништимо могућност нормалног живота за већину становништва. Морамо им одузети воду, струју, храну, па чак и здрав ваздух!“ Међутим пилоти НАТО пакта су поред осиромашеног уранијума користили и хемијско и биолошко оружје, о чему сведочи шпански официр Мартин де ла Ос, пилот ловца Ф-18.„Једном је дата шифрована наредба од странеамеричке војске да се баце касетне бомбе на Приштину и Ниш. Наш пуковник јето одбио и после неколико дана стигла је наредба за његов премештај. Американци су тамо починили једно од највећих варварстава против људског рода! Уништавају земљу! Бомбардују је новим оружјем, отровним нервним гасовима, касетним бомбама, уранијумским бомбама, напалмом, стерилишућим хемијским материјама, отровима који трују усеве” упозорио је капетан Мартин де ла Ос.[9]

Возило америчке војске на КиМ
Трибунал у Хагу
У
 надлежности овог квази суда није најтежи злочин по међународном праву – злочин против мира. Ипак његово оснивање и деловање омогућава државама одговорним за разбијање Југославије, да подмећу злочине Србима и како је написао Џејмс Бејкер колективно кажњавају Србију. У исто време у Хагу се уништавају докази о злочинима над српским народом. Стратегију кривичног гоњења у Трибуналу, према наводима високих функционера хашког тужилаштва, контролишу ЦИА и МИ6.[10] Ово је још један доказ да хашки суд све време ради супротно Повељи УН и међународном праву.

Убацивање дроге у Србију
Од почетка антитерористичке операције у Авганистану и уласка војника САД и НАТО-а у ту земљу производња хероина је повећана за чак 44 пута. Тоне хероина произведеног у Авганистану, пребацује се америчким војним авионима у базу Бондстил на КиМ, да би се одатле слале у друге делове Србије и Европе путем мреже шиптарске нарко-мафије. Преко КиМ у Европу стиже око 90% хероина из Авганистана. Тај канал функционише под окриљем званичних служби САД.[11]Британски лист „Гардијан“је објавио да се Хашим Тачи налази на челу мафије трговаца дрогом и људским органима на КиМ.[12] Међутим под притиском Вашингтона и Брисела, Тачи је постао партнер званичном Београду на путу у ЕУ. Поред хероина у Србију стиже и кокаин чију производњу и продају обезбеђује америчка обавештајна служба.

Срби народ који нестаје
Од пописа 2002. године до пописа из 2011. године, број становника у Србији смањен је за 500.000! Чак и оптимистични сценарио који су израдили стручњаци Центра за демографска истраживања из Београда указује да ће се број Срба до 2050. године смањити за око два милиона!Дакле, са садашњих 7,2 милиона, број становника би се смањио на 5,1 милион. Како објашњавају демографи то је један оптимистички сценарио а последице могу да буду и знатно горе.У сваком случају, зло које је Запад нанео Србима током последње две и по деценије доводи до тога да српски народ полако нестаје!

Ово је само део злочина који су САД и ЕУ извршиле против грађана РСК, РС и Србије. Међутим и тај део је сасвим довољан да се закључи како су Вашингтон и Брисел непријатељи Срба. Због тога српски народ са презиром треба да одбаци њихов ултиматум којим траже да се наша држава окрене против Русије. Србија не сме да се сврста на страну зла.

Борис Алексић – ФСК




[1] http://www.novinar.de/2008/03/15/vili-vimer-pismo-kancelaru-gerhardu-srederu.html

[2] „Блиц“, Немачка је желела рат, 12. фебруар 2001. године.

[3] https://www.youtube.com/watch?v=ePw0Wp7lsxA

[4] Постхеројски рат Запада против Југославије, Смиља Аврамов, Ветерник-ЛДИ, 1997, стр. 288.

[5] Види књигу: Избрисати српски вирус, Зоран Петровић Пироћанац, Београд, 2002.

[6] “Распето Косово – Оскрнављени и уништени православне српске цркве и манастири на Косову и Метохији (јун 1999. – мај 2001.) “ СПЦ, Призрен Грачаница 2001. године – http://www.kosovo.net/glavna.html

[7] Види карту СПЦ на интернет страни http://www.spc.rs/Vesti-2004/03/crkve-kim-c-v.jpg

[8] http://srb.fondsk.ru/news/2014/02/09/pred-ochima-celog-sveta-sad-i-eu-unishtavau-dokaze-o-trgovini-ludskim-organima-otetih-srba.html

[9] Articulo 20, бр. 30, аутор: Хосе Луис Моралес

[10] http://srb.fondsk.ru/news/2011/08/01/cia-i-mi6-kontrolishu-tribunal-u-hagu.html

[11] http://srb.fondsk.ru/news/2012/11/04/hilari-klinton-kao-diiagnoza-odsustva-savesti.html

[12] http://srb.fondsk.ru/news/2013/12/07/grom-niie-udario-u-veliki-trnovac.-baika-o-borbi-protiv-kriminala.html 




Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине