Вести:

среда, 27. август 2014.

Шаровић (СРС) у сафарију на селфије у Приштини

среда, 27. август 2014. | КМ новине 0

Kosovo i Metohija, Srbija, SRS, Srbija
Срби на Косову и Метохији доведени су у положај народа Газе где свака посета може да их кошта живота. [твитуј ово].

...

Због тога је истовремено и велики изазов пркосити оствареним вредностима Европе и Западу - ослобођеном исламском фанатизму на тлу старог континета и свете српске земље.
 Ово је важило и за Немању Шаровића, заменика председника СРС Војислава шееља који је недавно посетио Приштину. Он је ово "искористио и да се фотографише за успомену. Али, начин на који је то урадио могао је да га кошта" преносе "Новости".

Фотографисање је обављено у непосредној близини Христа Спаса у Приштини, а за то време је у рукама држао заставу са ликом Војислава Шешеља.

То је, како је објаснио, његов вид отпора намери приштинских власти да од православне богомоље направе - музеј страдања шиптарских терориста то јест чланова тзв. "Ослободилачке војске Косова".

 
У близини храма Христа Спаса. Шаровић са заставом и Шешељем. Приштина, КиМ


Да има више разумевања и спремности за борбу против накарадних и насилних промена светоотачког поретка и предања у СПЦ овај гест би имао много већу дубину и истински одјек у читавој васељени. Мада, ни овакав гест није нешто што треба занемарити јер је обављено на приватну иницијативу и без икакве организације и подршке.

Да подсетимо и да се Шаровићу још увек суди пред српским Судовима за паљење застава Европске уније али и непостојеће "државе Косово".


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине