Вести:

петак, 29. август 2014.

СРС: Тачијеве похвале Вучићу и Дачићу су доказ погубне политике

петак, 29. август 2014. | КМ новине 0

Српска радикална странка је на време упозоравала да су Александар Вучић, Томислав Николић и СНС пројектовани од стране запада да би обавили најпрљавије послове у Србији.
 ...

 Почели су са тзв. бриселским споразумом, чије трагичне последице трпимо сваки дан. Доказ да је овај тзв. споразум прихваћен искључиво на штету Србије и српских националних интереса су и речи хвале које је Хашим Тачи упутио Александру Вучићу и Ивици Дачићу на конференцији „Западни Балкан“ одржаној у Берлину. Тачијева изјава да овај споразум не би био постигнут без храброг чина званичника Србије, коју данас преносе приштински медији, још један је од доказа поданичког положаја режима у Србији – стоји у данашњем саопштењу СРС.
 
Радикали кажу да сама чињеница да је Вучића и Дачића похвалио ратни злочинац Тачи, за којим је у Србији расписана потерница под оптужбом за геноцид над Србима на Косову и Метохији, показује погубност политике коју они воде.

Српска радикална странка је поново позвала Уставни суд Републике Србије да хитно реагује по иницијативи српских радикала за утврђивање неуставности тзв. бриселског споразума, како би се коначно зауставила трагедија српског народа на Косову и Метохији.

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине