Вести:

петак, 22. август 2014.

Церска битка данас: - Џаба сте гинули, херојски преци! (видео)

петак, 22. август 2014. | КМ новине 0

Српски новинар телевизије "Мелос" из Краљева, Зоран Петровић, непосредно и оштро критиковао је припаднике ове префесије због неодговорног и више него срамног односа према једном од најсветлијих тренутака српске историје - Церској бици.
 ... 

Као национално свесног Србина али и као новинара "професија на коју сам поносан када се обавља часно" тешко му је пало потпуно игнорисање јубилеја 100-годишњице Церске битке.

Осим "Вечерњих новости" које су на насловној страни објавили вест о овом јубилеју, други не само да нису том датуму посветили насловну страну већ нису посветили било какву пажњу уопште. Вести нема, у већини новина, ни на једној страни!

Петровић се резигнирано пита - хоће ли те "новине" које су олако одбациле жртву и труд наших предака да би смо ми данас имали државу али нису смели да одбаце и замере се водећим политичарима због којих су једино пренели какву такву вест о јубилеју, смети и моћи да не помену 11. септембар и напад на "куле близнакиње" у Њујорку?






Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине