Вести:

субота, 30. август 2014.

Сједињене Државе позивају на убиство председника Путинa!

субота, 30. август 2014. | КМ новине 0

У америчком магазину "Амерички мислилац" објављен је чланак специјалног помоћника директора CIA Реганове администрације Херберта Мејера.


 ...

У том чланку Мејер је предложио да Барак Обама и његови савезници у Европи убеде Руске олигархе да осигурају Путинову смрт!
Председник (обама) и његове европске колеге треба да овим људима даду апсолутно јасан сигнал да нас није брига како ће се решити проблем Путина. Ако они могу да убеде доброг старог Владимира да напустити Кремљ са свим војним почастима и свечаним заслугама, - одлично.
Ако Путин буде превише тврдоглав да схвати да је његова каријера  завршена, а Кремљ може да га извуче за ноге са рупом потиљку - ми то и те како желимо".
 Даље, аутор додаје да је Запад има још један избор: "Земља - ваздух" Путинов авион након путовања у иностранство, да се погоди пројектилом ракетом "Нећемо приговор" - закључио је Мејер.
Оно што је важно, овај чланак је веома индикативан по целокупну политику Сједињених Америчких Држава, а не само у односу на Русију. За политички естаблишмент САД, Владимир Путин је "црна тачка". А сада је њихова "сан" - физичко уклањање председника Русије, који је стајао и стоји уз законом избрану власт у Сирији, који је узео,"и прекројио  америчке планове за стварање бандеристичке односно фашистичке Украјине и њеном даљом окупацијом од стране Западних/НАТО трупа.

Секције које треба подвући су:

1.      Позив на убиство Председника Путина

2.      Да Русија после Путиновог убиства уђе у процес самоелиминације

3.     После убиства Путина америка и савезници треба да деградирају и изигравају смрт на софистициран начин (као што се годинама успешно чини у Србији)
Херберт Мејер инсистира да је неопходно да се ојача утицај на циљане олигархијске групе и елиту Кремља. То јест, повећање притиска на људе који су основи тренутни  администрације Кремља. А онда, у складу са Мејером, они који су донели Путина на власт сами ће деловати као своји џелата.

Ако се допусти радикализам и тама Америчких неоконзервативцаца, ако замените физичко уклањање политиком, можемо боље да разумемо како је  недавно у Украјини спроведен такав план против Јануковича.  Мајдановци не би били у стању да скину власт да им то нису дозволили  дојучерашњи олигарси који су довели Јаноковича на власт.

 Америка и њени савезници не само да ће ојачати санкције против Русије већ ће тражити "слабе тачке" у ослонцима државе. Као и повећање подршке онима у Русији који ће сломити подршку државност унутра са наранџастим револуцијама.



"Амерички мислилац" - "Нортх Американ Дејли Е-зине", стоји на позицијама америчког неоконзервативизма. Главна тема часописа јесте политички систем Сједињених Држава, спољна политика, национална безбедност. Објаве овог онлајн  магазина имају исту тежину и утицај као што има публикација Ле монд, Гардијан, и Њу јорк тајмс.

Скраћен превод.



Преуредиле и припремиле:  КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине