Вести:

понедељак, 25. август 2014.

Ћерка шефа тајне службе Укринациста позива на сафари у Новорусију и лов на становништво!

понедељак, 25. август 2014. | КМ новине 0

екскурзија, позив, хаубица
Ћерка шефа тајне службе Укринацистичке хунте (СБУ) Валентина Наливајченка на свом Твитер профилу рекламира сафари на људе у зони ратних дејстава по цени од 500 $!
... 


Колико је понуда била озбиљна и да ли се неко пријавио, не знамо, у сваком случају на свом профилу Алина је, на свом Твитер налогу, уредно изнела понуду: „Екскурзија у зону ратних дејстава. Доњецк, Луганск, Макејевка. Полазак са Дњепропетровскаја 2, у недељу. Могућност пуцања из хаубице“.

У понуди стоји да обезбеђење укри-нацистичких агената кошта 500 долара, поласци су два пута недељно а прва екскурзија полази 18. Августа 2014. године. Ради боље илустрације приложене су и фотографије дестинације описане у овој понуди.



Њен отац, шеф тајне службе укринацистичке хунте (СБУ) Валентин Наливајченко, по сведочењу свог колеге, је агент ЦИА!

Наливајченко је регрутован од стране Централне обавештајне агенције САД када је био генерални конзул Украјине у Вашингтону, изјавио је за руски канал Русија 24 бивши шеф СБУ Александр Јакименко.

Аутор: Милош Вуковић



Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине