Вести:

субота, 26. јул 2014.

ТО Чачак још увек није уклонила мапу Србије без КиМ са свог сајта!

субота, 26. јул 2014. | КМ новине 0

 
Упркос масовној прозивци у медијима и обећањима да ће уништити сав "материјал са штампарском грешком" - ТО Чачак то ни до данас није урадила!
...
Пре десетак дана, када је Туристичка организација Чачка желела да обилно информише посетиоце града о догађајима у најави, споставило се да је на брошури штампана карта Србије - без њене јужне покрајине Косово и Метохија.

Директор ТОЧ-а, Драгомир Савић, нам је рекао да се ради о материјалу који је штампан за потребе Сајма туризма у Београду, да је већ тада примећена грешка. Спорна брошура је одмах повучена, није дељена на сајму, и требало је да буде уништена, објаснио је он, и додао да их је техничко лице, без претходних консултација са њим донело на конференцију и поделило мали број присутним новинарима. Савић се извинио због овог пропуста.

После тог извињења нема информација о томе где је и како заиста завршио тај материјал. Али има одговора шта се десило са брошуром на званичном сајту ове организација - ништа! Она још тамо "постојано стоји" неокрзнута. Као и пре новинарске хуке тамко и после. 

С обзиром да су дани викенда сасвим сигурно можете наћи ту срамну брошуру још увек. На истом оном линку који смо поставили и први пут када смо о томе писали: (Веза до текста)

Остаје да чекамо или да једноставно питамо надлежне шта планирају са овом мапом ако је то уопште идеја надлежних у тој институцији?


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине