Вести:

Wednesday, June 14, 2023

Ухапшеном Милуну Миленковићу одржано задржавање од 48 сати

Wednesday, June 14, 2023 | Уреднички колегијум 0

Ухапшеном Милуну Миленковићу одржано задржавање од 48 сати Милуну Миленковићу, који је данас ухапшен од стране припадника Специјалне јединице такозване "Косовске полиције" у северном делу Косовске Митровице, одређено је задржавање од 48 сати.

Фото: КМ новинеОво је потврдио његов адвокат Небојша Влајић. Очекује се да Миленковић сутра буде изведен пред "судију" у оквиру илегалног сепаратистичког система.

Паралелне сепаратистичке власти Миленковића терете за кривична дела тероризма, насилне промене "уставног уређења" и угрожавање лица под међународном заштитом.

Миленковић је данас, у северном делу Косовске Митровице, пред очима своје ћерке брутално отет док се налазио у фризерском салону. Њега су дословце отели припадници такозваних "специјалних јединица", служби при паралелном систему косовских Албанаца. Они су се у северном делу града по први пут појавили под пуним наоружањем, што је изазвало огорчење и бес људи који су се затим окупили на улицама и покушали да спрече отмицу.

Подсећамо, подгревање тензија КМ новине су најавиле дан раније и образложиле разлоге овога што се управо дешава, у тексту на ОВОЈ СТРАНИ. 
* * *
 

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 

Пратите нас на Facebook, Twiter или InstagramИзвор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.