Вести:

недеља, 14. мај 2023.

Нови предлог за Вучића од народа: Одложи скуп за 28. јун, нека буде на Газиместану

недеља, 14. мај 2023. | Уреднички колегијум 0

Протесни скуп који је најавио Александар Вучић за 26. мај, већ је добио изузетно негативан контекст у народу.

Протесни скуп који је најавио Александар Вучић за 26. мај, већ је добио изузетно негативан контекст у народу.
Плакати за једну од претходних политичких кампања на којима су доминирале три шестице



Скуп Александра Вучића већ сматрају јединим скупом у свету који власт организује против сопственог народа.

Такође, неки објашњавају да је тај скуп заправо - скуп против побијене деце! Он се директно конфротира страдању деци убијеној у београдској школи као и жртвама масакра у Младеновцу јер организује контра-митинг народа у коме је дошло до експлозије незадовољства порастом насиља чије су они жртве.



Осим ових, Вучић је добио још један предлог.

"Вучићу, помери твој контра-митинг за 28. јун и нека буде на Газиместану. А пре тога разоружај и тај део Србије!


У једном од коментара се каже: "Мени само није баш јасно ако је неко толико сигуран у себе шта ће му контрамитинг где приде иде 20 посто добровољно остали под уценом и то у петак, радни дан, што значи да тог дана многе државне установе неће радити или скоро да неће".

Друштвене мреже су све више под ударом цензуре. Од власти стижу претње и притисци обичним грађанима због одређених објава. То указује на чињеницу да су оне у ствари једино место где народ може да изнесе своје мишљење те да оне одражавају расположење у народу.

Што се актуелне власти тиче и народа тиче, дакле односа према Александру Вучићу и његовој политичкој булументи, народу је свега преко главе и жели његову смену али и кривичну одговорност због свега до сада почињеног.

Отпор који Вучић пружа, иако је ово већ други мандат који обавља потпуно неуставно, говори о томе да је он спреман на голо насиље како би задржао своју позицију са које се неометано бави најтежим видом криминала у земљи, тачније, у потпуности контролише и зарађује од свих криминалних група у земљи користећи поврх свега и свој политички утицај да се богати на рачун огромне штете коју наноси Србији и народу.

Чести испади у медијима говоре о тешком психичком стању актуелног председника Србије.

Његов крај је ближи него икада до сада. Потези које повлачи су потези очајника, дезоријентисаног диктатора који осим да управља народом уз помоћ тираније, ништа друго и не зна да ради у животу. То не треба да га брине јер након пада који му се примакао, он ће свакако завршити у затвору а тамо ће му већ наћи неки хоби док ће смештај и храна и даље бити бесплатни као што су за њега и све ово време до сада како се докопао власти. Народ је спреман да поднесе тај трошак.

* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине