Вести:

петак, 17. март 2023.

Величанствени скуп: Против издaје КиМ испред храма Свeтог Саве окупило се људи као никада пре! (ВИДЕО)

петак, 17. март 2023. | Уреднички колегијум 0

Величанствени скуп: Против издаје КиМ испред храма Светог Саве окупило се људи као никада пре! (ВИДЕО)" Како присутни на скупу јављају испред храма Светог Саве, у знак протеста против Вучићеве издаје Косова и Метохије, окупило се "никад више људи".

Са лица места



Овај величанствени скуп одраз је огромног незадовољства и неслагања народа Србије са издајом Косова и Метохије коју спроводи Александар Вучић и већ се сагласио са оквиром преговора према француско-немачком плану. Тај "предлог" новог споразума отворено и недвосмислено види Косово и Метохију као сасвим засебну државу под контролом косовских сепаратиста. Ово је изазвало буру незадовољства и огромно неслагање са издајом због чега се у Београду окупио огроман број људи и за сада је тешко проценити колико их је. Погледајте записе са лица места:




Такође, како су КМ новинама јавили са протеста, широм Србије је полиција, која је сада већ отворено режимска а тиме и недвосмислено постала криминална организација, спречавала све оне које је могла а који су се упутили на протест да тамо и стигну.

Аутобуси су засутављани свуда где је то било могуће, народ малтретиран без икаквог разлога а превозницима писане баснословне казне.



Многи су одлучили да пут наставе приватним аутомобилима (до заустављања је долазило махом у самим местима одакле се и кретало) па су на крају ипак успели да стигну.



* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине