Вести:

петак, 10. март 2023.

Херој са Паштрика одузео себи живот јер није могао да поднесе издају Косова и Метохије

петак, 10. март 2023. | Уреднички колегијум 3

Херој са Паштрика одузео себи живот јер није могао да поднесе издају Косова и Метохије Капетан Драган Марковић - Панама, ратни војни ветеран, јуче је покушао себи да одузме живот, а данас је на ВМА подлегао повредама.

Капетан Драган Марковић - Панама, ратни војни ветеран, јуче је покушао себи да одузме живот, а данас је на ВМА подлегао повредама.
Капетан Драган Марковић - Панама (први здесна) са својим саборцима


Некадашњи припадник елитне 63. падобранске јединице и касније 549.моторизоване бригаде, учесник у борбама за Паштрик, није могао да отрпи издају Косова и Метохије што је био разлог да дигне руку на себе, пренели су његови пријатељи.

Капетан Драган Марковић - Панама није пуно говорио о свом искуству али никада није престао да се бори. Активно је учествовао у хуманитарним акцијама које су за циљ имале да помогну напуштеним ратним војним ветеранима и њиховим породицама.

Капетан Драган Марковић - Панама (први здесна) током једне од хуманитарних акција, јун 2021. 

Погођен овом вешћу један од његових познаника је на друштвеној мрежи Твитер прокоментарисао:

"Искрено саучешће породици. Бесан сам јер се управо дешава оно што одавно причам и пишем: обесправљени борци за ову земљу ће се због стреса и психосоматских болести изазваних тим стресом убијати, а... дезертери и издајници ће се шепурити по добијеним становима и лупати "поштено заслужене" Мекларене и Мерцедесе, док потписују предају онога за шта су се ови борили, уместо да је обрнуто. Борци за ову земљу полако нестају, а долазе нови за плату од 1500 евра да бране издајнике."




* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

3 коментара:

  1. ИСКРЕНО САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ МАРКОВИЋ.ИМАЛИ СУ ОСВЕДОЧЕНОГ ХЕРОЈА, ЈУНАКА СА ПАШТРИКА И СРПСКОГ РОДОЉУБА.. СРПСКИ НАРОД ЋЕ СЕ УВЕК СЕЋАТИ И НОСИТИ У СРЦУ ЈУНАКА, ХУМАНИСТУ ДРАГАНА МАРКОВИЋА -ПАНАМУ.

    СРАМНО ЈЕ ЋУТАЊЕ МЕДИЈА У СРБИЈИ О ТРАГИЧНОЈ СМРТИ СРПСКОГ ЈУНАКА .
    ХВАЛА ПОРТАЛУ КМ НОВИНЕ И ПОРТАЛУ ИЗ ШАПЦА ШТО СУ ОБЈАВИЛЕ ОВУ ТУЖНУ ВЕСТ. ГДЕ ЈЕ ТА ПАТРИОТСКА ОПОЗИЦИЈА, ПОКРЕТИ И ПОЈЕДИНЦИ ДА ДИГНУ ГЛАС. КОСОВО ЈЕ СРЦЕ А МЕТОХИЈА ДУША СРБИЈЕ. НЕМА ПРЕДАЈЕ НИ ПРОДАЈЕ.

    МИХАЈЛО МАКИЋ, СУДИЈА

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман26. март 2023. 21:26

    Neka je Večna Slava našem poručniku Markanu koji nam je 2001.god.u Valjevu bio i kao brat i kao otac..Porodici iskreno saučešće 😪 Zbogom poručnice

    ОдговориИзбриши
  3. Последњи поздрав господине поручниче!
    Био си јунак нашем народу, и истински командир који нас је научио војничком занату и личним примером показивао како се воли отаџбина.
    Нека ти је лака земља за коју си положио живот Маркане. Слава ти и хвала.

    Мл.вод Ђиковић, 2Мтб/20.МТБР

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине