Вести:

среда, 15. фебруар 2023.

На православно гробље у Ораховцу довучен мртав пас (ФОТО)

среда, 15. фебруар 2023. | Уреднички колегијум 0

На православно гробље у Ораховцу довучен мртав пас (ФОТО)
На православном градском гробље у Ораховцу, породица Баљошевић пронашла мртвог пса док су обилазили гробље очи Задушница.

#Гробље #Ораховац #Задушнице #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti

Чланови породице Баљошевић, који су, прекјуче, у понедељак 13.02.2023. године, посетили православно градско гробље са намером да обиђу гроб своје покојне мајке и запале свећу, затекли су непријатан призор који можете погледати на фотографијама у дну овог текста.

У подножју гроба лежао је огроман мртав пас, којег је неко убио и довукао ту. Најпре их је, када су се приближавали гробу, изненадило велико јато птица – стрвинара, које су грактале и кружиле изнад гроба, да би, када су пришли гробу, спазили огромног мртвог пса са чије се лешине ширио непријатан мирис стрвине у распадању.

По траговима крви може се закључити да је неко најпре убио пса и везавши га за задње ноге, намерно довукао до гроба да би његовом лешином оскрнавио гроб.

Сутрадан је случај пријављен пароху ораховачком, који је обавестио косовску полицију затраживши од њих да ангажују комуналну службу да са гроба уклоне угинулог пса, како се смрад не би ширио гробљем, обзиром да се приближава празник Задушница (као и обележавање годишњице смрти покојнице, чији је гроб оскрнављен), када ће већи број Срба посетити гробље.

ОРАХОВАЦ
Дана, 15.02.2023. год.



























* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине