Вести:

петак, 3. фебруар 2023.

Шиптари ножем изболи српског младића (19), један га је држао, други убадао

петак, 3. фебруар 2023. | Уреднички колегијум 0

Шиптари ножем изболи српског младића (19), један га је држао, други убадао У селу Могила код Витине на Kосову у раме ножем убоден двадесетогодишњи Бобан Ћузић.

#Могила #Витина #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti

Напад на Бобана Ђузића (19) из Могиле догодио се нешто пре 14 часова. Њега је напала група Шиптара наневши два убода ножем у близини срца.

Он се налази у болници у Пасјану како би се његово здравствено стање даље пратило.


Један га је држао док га је други убадао ножем

Бобанов отац Ивица каже да је  "дете шетало пса. На путу кући они су га напали. Овај од 46 година га је држао, а други га убо ножем. Две ране има".


„Бојан је повређен ножем у пределу горњег дела лопатице. Након пријема, пацијент је хируршки обрађен, заустављено је крварење и урађена рендген и ултразвучна дијагностика. Примљен је на одељење и тренутно је ван животне опасности“, каже дежурни лекар у Здравственом центру Гњилане др Бојан Ђорић.

Бобан је и раније имао проблема са локалним Албанцима, али никад није био нападнут ножем.

- Нисмо ни први, ни последњи. У нашем селу се чести индиценти, увек настрадају српски дечаци. Ово је јадно - каже Бобанова мајка Јасмина.


Такозвана "косовска полиција" је привела Албанце који су извршили напад на српског младића Бобана Ђузића (19) и извршилиубиство у покушају.



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине