Вести:

субота, 7. јануар 2023.

Петaр Петкoвић прекo српских жртава бестидно наставља велеиздају Косова и Метохије!

субота, 7. јануар 2023. | Уреднички колегијум 0

Петар Петковић преко српских жртава бестидно наставља велеиздају Косова и Метохије! Како из Канцеларије за Косово и Метохију наводе, Петковић је породицама повређених Срба обећао да ће "држава Србија бити ту да им помогне".

#Петар #Петковић #издаја #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti
Петар Петковић - некада против велеиздајничког Бриселског споразума, данас његов најјачи заговорник, због тога је и протеран из Зубиног Потока од народа као велеиздајник.





Зар је уопште потребно да један Петар Петковић српским жртвама преноси некакву "подршку државе" кад јецео српски народ на ногама, спреман да учин исве што је потребно не би ли Срби на КиМ коначно дочекали своју слободу? Наравно да није!

Осим тога и још важније је то да Петар Петковић није држава а да то није ни власт којој он служи! Чак су управо они и највећи државни непријатељи имајући у виду велеиздају КиМ и све штетне потезе које вуку!

Безочно како је то већ чинио и раније, овај напад директор Kанцеларије за KиМ Петар Петковић искористио је истовремено за промоцију и себе али и лажне сепаратистичке "државе" на КиМ!

Наиме који им је пренео "подршку државе Србије" која ће, како наводе из Канцеларије за КиМ, "бити ту да им помогне".

Овако склопљена реченица пре свега говори да су саучесници у издајничкој политици Александра Вучића дефинитивно отписали 
и одрекли се Косова и Метохије! Наглашавајући да је "држава Србија ту да помогне" на крајње отворен начин се показује да се "држава Србија" посматра као сасвим издвојени ентитет из свега што се дешава на Косову и Метохији те да су тако Косово и Метохија засебан политички субјекат, другим речима и сасвим конкретна - засебна "држава"!

Дакле чак ни формално Петковић не може да се претвара да Вучићева издајничка влада Косово и Метохију види онако како то Устав, сва домаћа и страна пратећа документа али и правда и истина показују, да су Косово и Метохија неотуђиви део државе Србије.

И у тренутку док се на Косову и Метохији пролива српска крв, Петковић се не либи да покаже како је он, који је био један од најгласнијих критичара Бриселског споразума оцењујући га као - велеиздајнички, данас у потпуности предан његовом споровођењу и издаји Косова и Метохије!

Управо због тога је на Бадњи дан Петковић од стране народа протеран као најгори велеиздајник! Исто би се догодило било ком припаднику, како то данас народ већ уобичајено каже, "СНС секте".

Из Канцеларије за КиМ још поручују да "и овај мучки напад на српско дете на Kосову и Метохији показује антисрпску хистерију која влада на Kосову и Метохији и колико су Срби, посебно јужно од Ибра угрожени. Зато се поставља питање шта међународна заједница чини да спречи овакве нападе на Србе и повећа безбедност Срба, што је њихова примарна дужност и обавеза".

За антисрпску хистерију одговорни су сви - како амерички и западни савезници и ментори злочиначке и илегалне "независности КиМ, тако сами шиптарски сепаратисти којима ово уопште није стран начин понашања већ уобичајена норма која произилази из њихове вековне и слепе мржње према Србима али можда понајвише велеиздајничка власт Александра Вучића која је повлачењем државе Србије и гашењем српских институција на КиМ, показала шиптарским екстремистима да су Срби остављени незаштићени и њима предати на милост и немилост! И не само то већ се власт у координацији са отимачима Косова и Метохије понаша тако да после сваког немира Шиптари добијају све већу надлежност и тиме њихова "независност" створна на српској крви, све више јача!

Како видимо, нема тог разлога ни повода који би предају и одрицање од заштите, коју је дужна да пружи власт у Србији својим угроженим грађанима на територији своје државе, Србима на КиМ, прекинули ивратили у законске оквире. Издаја Срба који свакодневно бивају нападани и убијани, наставља се упркос свему!

Због свега тога ова власт мора да заврши онако како заслужује - везаних руку и иза решетака дужи низ година!




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине