Вести:

четвртак, 12. јануар 2023.

Шиптари опет ухапсили Србе! Двојица приведено за трећим се трага, осумњичени за прославу Божића

четвртак, 12. јануар 2023. | Уреднички колегијум 0

Наслов

Такозвана Kосовска полиција привела је двојицу Срба, А.С. (1992) и Д.М. (1996) због сумње да су 07. јануара у Kлокоту, поводом прославе Божића, пуцали из ватреног оружја. Трећи осумњичени, такође Србин, није пронађен и за њим полиција трага.

#Kosovo_#Metohija_#Hapšenje_#Srbi_#Šiptari


"Регионална управа полиције Гњилане, Регионална истражна јединица Гњилане, након "добијања информација оперативним правцима", обезбеђивањем и анализом видео снимака, идентификовала је тројицу осумњичених косовских Срба, од којих је двојицу ухапсио - А.С. (1992) и Д.М.(1996) - пошто се исти сумњиче да су 07.01.2023. године у Kлокоту око поноћи поводом прославе православног Божића пуцали из ватреног оружја изазивајући општу опасност" - наводе из тзв. "Косовске полиције".

По налогу судије извршен претрес на три различите локације.

"Два аутоматска оружја АK47, за које се сумња да су коришћена у овом случају, још нису пронађена" - наводи се у саопштењу.


Двојици приведених је након саслушања одређено задржавање од 48 сати и против њих ће тужилаштво поднети кривичне пријаве за кривична дела „изазивање опште опасности“, „поседовање, неовлашћена контрола или поседовање оружја“ и „употреба оружја“. 

Предмет ће бити процесуиран у тзв. Основном тужилаштву којеради по сепаратичком систему - додају. 




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине