Вести:

четвртак, 26. јануар 2023.

У Косовској Митровици заказан нови протест против Вучићеве велеиздаје КиМ!

четвртак, 26. јануар 2023. | Уреднички колегијум 0

У Косовској Митровици заказан нови протест против Вучићеве велеиздаје КиМ! Организатори првог протеста против Вучићеве велеиздаје КиМ, одржаног 08. јануара, најавили су нови протест а њихово образложење преносимо у целости.

#Протест #КосовскаМитровица #KosovskaMitrovica #Vucic #Veleizdaja #KiM #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti


Чекали смо 15 дана. Слуха Вучића, С. Листе и ,,команданта" њиховог, за захтеве наше, НИЈЕ БИЛО! Али НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ ни тишине и мрака у којима су до сада вршили издају и трговали судбинама и породицама нашим!

ПОШТОВАНИ СУГРАЂАНИ НАШИ, народе наш Косметски, на претходном протесту смо готово пророчки рекли да ће нам за који месец сваки медијски и маневарски простор бити све ужи, а безбедност наша све више на удару!

И то се, на жалост много раније, данас управо дешава...и не наговештава крај. Напротив!

Након четири пуцњаве бојевом муницијом (сада и рафалном паљбом) и четири рањавања, од којих су три класични покушаји убиства, где је сваки следећи хитац за по цм све ближи оном смртоносном;
Након претучене деце и нових наношења телесних повреда;
Након јачања тортуре РОСУ јединица (која само што нам у домове није закорачила);


Након нових хапшења за наводни тероризам и ратне злочине где ми Срби масовно постадосмо терористи, а УЧК ,,мајке Терезе";


Након забране кретања возилима КМ таблица ЗА КОЈЕ СУ А. ВУЧИЋ И С. ЛИСТА РЕКЛИ ДА СУ ПЛОД ПОБЕДЕ И КАО ТАКВЕ РЕГУЛАРНЕ (које су нам иначе сасвим РЕГУЛАРНО И РЕВНОСНО НАПЛАТИЛИ)...

ми више нити смемо нити хоћемо да ћутке чекамо чији ће син, отац, брат, бити следећи рањени или убијени! И хоће ли нам можда већ од марта уз КМ таблице, и срБске личне карте, можда и срБска презимена, забранити!

Оно што посебно забрињава и иритира је да, осим дегутантно излизаних и стерилних ,,оштрих осуда" Куртија, АЛИ и вређања свих нас који не пристајемо на издају Космета, предака и потомства наших... других обраћања нама, од стране А. Вучића, П. Петковића и Српске листе, НЕМА!

Посебно је увредљиво нечињење и ПОТПУНО ИГНОРИСАЊЕ, од стране А. Вучића, свих проблема наших. Где је управо он, са Српском листом и Северном бригадом својом, а у лукавој координацији са Куртијем, ДИРЕКТНИ АКТЕР ПОРОБЉАВАЊА И АЛБАНИЗАЦИЈЕ СЕВЕРА.

Са првог протеста одржаног 08. јануара ове године у Косовској Митровици

Због свега наведеног, а нарочито због најаве председника Србије да ће КРЕНУТИ са реализацијом плана који предвиђа УН столицу за Косово, што би га званично НАЧИНИЛО ДРЖАВОМ, ми и данас, још једном подвлачимо да, због отворено проалбанске политике а на штету косметских Срба, А. Вучић, П. Петковић и Српска листа, нас НЕ МОГУ ПРЕДСТАВЉАТИ.

Стога, позивамо све суграђане наше, да се у суботу 28.01. 12.01 часова, још једном окупимо НА ИСТОЈ ЛОКАЦИЈИ одакле ћемо:
- последњи пут поновити захтеве наше (на које председник и Српска листа безобразно ћуте):

1. Повлачење РОСУ са севера.
2. Пуштање на слободу Пантића, Трајковића, Аџића.
3. Несметано кретање возила КМ таблица целим Косметом
4. Заштита од тајних спискова за хапшење Срба без постојања икакве кривице и изузеће тзв. правосуђа Косова када су у питању особе српске националности.


- најавити наш одлазак за Београд 29.01. где ћемо затражити подршку захтеву нашем да будемо део свих предстојећих разговора и договора око Космета и судбина наших. Како на државном, тако и на локалном нивоу;

- упозорити да већ по повратку из престонице почињемо са КОНКРЕТНОМ ,,акцијом" уколико нас председник Србије и ,,нестала" Српска листа, по питању захтева наших, И ДАЉЕ НЕ БУДУ ЧУЛИ И ВИДЕЛИ! И исте нам неодложно испунили!

НЕ ДОПУСТИМО ДА НАМ СТРАХ ,,ПОЈЕДЕ" ЖИВОТ!

НЕ ДАЈМО ДА СЕ ИЗДАЈА КОСМЕТА И ТРГОВИНА СУДБИНАМА НАШИМ ВРШИ У ТИШИНИ И МРАКУ!


28.01. - 12.01 часова

Ипак је овај град мало (више) и НАШ!!!

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине