Вести:

понедељак, 9. јануар 2023.

Готовуша: Мештани спектакуларно дочекали рањеног Милоша Стојановића (ВИДЕО)

понедељак, 9. јануар 2023. | Уреднички колегијум 0

Готовуша: Мештани спектакуларно дочекали рањеног Милоша Стојановића (ВИДЕО)

Милош Стојановић, младић кога је из мржње на етничкој основи покушао да убије Албанац са КиМ, син терористе УЋК и припадник "КБС" која је и настала из те терористичке организације, пуштен је на кућно лечење.

#Miloš #Stojanović #Gotovuša #Милош #Стојановић #Готовуша #дочек





Стојановић је избегао намењену му смрт али је рањен у шаку. То се догодило на Бадњи дан у Готовуши, селу крај Штрпца. Он је данас пуштен из клиничко болничког центра у Грачаници кући, потврдио је медијима његов отац Звонимир Стојановић.

"Што се тиче ране мој син је добро, али је још увек у шоку. Он ће бити кући, а прегледе ће обављати у локалној амбуланти",  рекао је Звонимир.

#Miloš #Stojanović #Gotovuša
Милош Стојановић након рањавања

Мештани су Милошу приредили спектакуларни догађај у складу са жртвом коју је поднео у име свих Срба. Уз упаљене бакље окупљени су узвикивали "Милош Бели!" а у ваздуху су се осећали јединство, слога и одлучност у одлуци да истрају и да опстану на својим вековним огњиштима упркос новом таласу насиља који произилази из вештачких изазваних тензија координисаних између режима Александра Вучића, Аљбина Куртија и амерички дипломата у име владе те државе.

Зорица, мајка једанаестогодишњег Стефана рекла је да њен син и даље остаје у болници у Грачаници јер је неопходно даље праћене и санирање повреде рамена.

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 






* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине