Thursday, January 19, 2023

НАТО лобисткиња Јелена Милић одушевљена Туђмановим министром који је протеривао Србе!

НАТО лобисткиња Јелена Милић одушевљена Туђмановим министром који је протеривао Србе! НАТО лобисткињу Јелену Милић, постављену на место амбасадора у Хрватској, требало би одмах опозвати са тог места и повући у Београд. Да је државе, али нажалост нема је.

Јелена Милић на промоцији књиге Мате Гранића "Диплоатска Олуја" чији мсе насловом без сумње алудира на злочиначку акцију "Олуја" и протеривања Срба.


Дотична је учествовала на промоцији књиге Мате Гранића, бившег Туђмановог министра који је познат по својим антисрпским ставовима и подршци етничком чишћењу и протеривању српског народа из Крајине. Понашање госпође Милић, посебно њено јавно исказано дивљење ликом и делом особе која је Србе у Крајини прогласила окупаторима и завојевачима "хрватске земље" апсолутно неприхватљиво и недостојне амбасадорске функције.

Свака држава која држи до себе сматрала би да је Јелена Милић својим поступком нанела штету државним и националним интересима Србије, најприземније увредила све невино настрадале жртве злочиначке акције Олуја и у потпуности дискредитовала себе за обављање најважније дипломатске функције у иностранству.

Хм, да ли ће председник републике да без одлагања опозове Јелену Милић са функције амбасадора у Хрватској, а надлежно Министарство спољних послова да од ње затражи да се јавно извини грађанима Србије, а пре свега протераним Србима из Хрватске због скандала који је починила?

Наравно да неће!Све су то играчи који играју за исти тим.

Остоја Војиновић



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

No comments:

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.