Вести:

четвртак, 19. јануар 2023.

НАТО лобисткиња Јелена Милић одушевљена Туђмановим министром који је протеривао Србе!

четвртак, 19. јануар 2023. | Уреднички колегијум 0

НАТО лобисткиња Јелена Милић одушевљена Туђмановим министром који је протеривао Србе! НАТО лобисткињу Јелену Милић, постављену на место амбасадора у Хрватској, требало би одмах опозвати са тог места и повући у Београд. Да је државе, али нажалост нема је.

Јелена Милић на промоцији књиге Мате Гранића "Диплоатска Олуја" чији мсе насловом без сумње алудира на злочиначку акцију "Олуја" и протеривања Срба.


Дотична је учествовала на промоцији књиге Мате Гранића, бившег Туђмановог министра који је познат по својим антисрпским ставовима и подршци етничком чишћењу и протеривању српског народа из Крајине. Понашање госпође Милић, посебно њено јавно исказано дивљење ликом и делом особе која је Србе у Крајини прогласила окупаторима и завојевачима "хрватске земље" апсолутно неприхватљиво и недостојне амбасадорске функције.

Свака држава која држи до себе сматрала би да је Јелена Милић својим поступком нанела штету државним и националним интересима Србије, најприземније увредила све невино настрадале жртве злочиначке акције Олуја и у потпуности дискредитовала себе за обављање најважније дипломатске функције у иностранству.

Хм, да ли ће председник републике да без одлагања опозове Јелену Милић са функције амбасадора у Хрватској, а надлежно Министарство спољних послова да од ње затражи да се јавно извини грађанима Србије, а пре свега протераним Србима из Хрватске због скандала који је починила?

Наравно да неће!Све су то играчи који играју за исти тим.

Остоја Војиновић



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине