Вести:

среда, 28. децембар 2022.

Режимска полиција хапси Србе на барикади у Мердару уз употребу бруталне силе (ВИДЕО)

среда, 28. децембар 2022. | Уреднички колегијум 1

Режимска полиција хапси Србе на барикади у Мердару уз употребу бруталне силе (ВИДЕО) Окупљене на административном прелазу Мердаре, који су блокирали пут због насиља косовских сепаратиста над Србима, сада хапси Вучићева режимска полиција!

Режимска полиција хапси Србе на барикади у Мердару уз употребу бруталне силе (ВИДЕО)
Фото: Илустрација - како је изгледало хапшење и малтретриање окупљених на барикадама у Рудару, погледајте ниже на видео снимку у оквиру овог текста.

Како смо већ јавили, група од двадесетак људи блокирала је синоћ административни прелаз Мердаре у знак подршке Србима са Косова и Метохије а револтирани насиљем које се над Србима врши од стране шиптарских сепаратиста.


Уместо да окупљени тамо добију подршку државе, режим је на њих послао полицијске јединице и издао упутства о употреби силе над окупљенима што су они и демонстрирали. Оне који су прозрели режим са Вучићем на челу, овакво понашање ни мало не изненађује.

Блокадом прилаза према Косову и Метохији шиптарски сепаратисти би били у потпуности одсечени од остатка света. Путеви преко Црне Горе, нарочито у ово доба године, нису проходни или су ризични, правци преко Албаније и БЈР Македоније не воде "никуда", односно то је заобилазница која ни економски ни временски није исплатива и представља огромну препреку у путовању због чега се ти правци практично не користе!

Пут преко централне Србије је најповољнији и најједноставнији, таквим се најбрже стиже до земаља западне Европе. Поред тога, већину робе шиптарски сепаратисти набављају управо из централне Србије па би блокадом тих путева, од који је правац преко Мердара један од најважнијих, управо били одсечени од остатка света и завладала би велика криза код њих. У таквом положају Шиптарима не би пало на памет не само да врше насиље над Србима већ ни да траже било какву "независност" јер она у тим условима апсолутно није одржива!

Све ово зна и Александар Вучић и остатак владе у Београду али они који граде пут којим би се од Албаније стизало до Ниша дупло брже, сигурно такву идеју неће подржати.

Власт која је потписала Бриселски споразум, која је укинула српску полицију, општине, институције па и судове а на њихова места омогућила да заживи сепаратистички систем, сигурно неће да помогне блокаду тог система који је сама успоставила а захваљујући чему сада на том месту имамо чак и шиптарску али  исрпску царину!

Сетимо се да до потписивања Бриселског споразума Срби на северу Косова и Метохије никада нису постављали барикаде јер им на том месту није претила опасност! Није било никаквих немира нити угрожавања њихових права! Истина је да то чине данас Шиптари али да није било Вучићевог режима да им све преда у руке, то се никада не би догодило!

Управо због тога сва прича о о томе да постоји наводна "брига за Србе на сверу" јесте обична лаж из које се крије гола издаја! Због чега Срби на југу више нису битни а живе у много горим условима од оних на северу покрајине? Зато што је тај део народа и територије власт у својим главама већ отписала! Успостављањем такозване "Заједнице српских оптшина", то јест општина у којима живе Срби али су под сепаратистичком управом, представљаће коначну предају и севера покрајине!

Власт каже да Курти хоће да заузме север Косова и Метохије. То би требало да значи да он њиме не влада. Ако би се успоставила такозвана "Заједница српских општина" а која ће, како сви отворено тврде бити основана по "уставу и законима" шиптарских сепаратиста, онда ће и север покрајине бити коначно предат! Због таквог плана Вучић шаље полицију на поштене и поносне Србе топличког краја који се противе отимању Косова и Метохије а противљењем тој идеји, противе се и издајничкој власти и њиховој предаји јужне српске покрајине шиптарским сепаратистима!

Због тога народ мора да буде свестан да је остављен себи, да не може да рачуна ни на једну државну институцију којом управља Вучићев издајнички режим те да ће свака таква акција српског народа наићи на силу и покушаје да буде сломљена из Београда!

Управо то се види на следећем видео запису. У почетку говори један од оних над којима је употребљена сила а након тога је уследило и хапшење другог који се нашао на барикади а све је снимано уживо.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 

Зато је важно да што већи број људи у овом тренутку устане и успротиви се издаји а то је уједно и пут до ослобођења не само Косова и Метохије већ и остатка Србије од америчко-немачко-британске окупације и даљег уништавања Србије!


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Мислио сам да међу Србима нема издајица,али сте ме ви својим непријатељским чланком разувјерили.Чак сам убјеђен да нисте Срби,већ користите ћирилицу,покривате се,а уствари желите да вам се шаље новац картицом и да поткрадете наивне људе.Ове ваше информације су лажи и немате подршку ни код 1% грађана,сем оних неколико издајника у БГ.



    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине