Вести:

недеља, 14. август 2022.

Литије потврдиле: Уз Вучићев клан треба денацификовати и ''медије'' у Србији! ВИДЕО

недеља, 14. август 2022. | Уреднички колегијум 0

Литије потврдиле: Уз Вучићев клан треба денацификовати и ''медије'' у Србији! ВИДЕО

Литија против геј параде и глобалистичке окупације содомиста и сатаниста Србије окупила је и више демонстраната него што је то био први велики протест против санкција Русији у марту ове године, пише Србин.инфо.

Литије потврдиле: Уз Вучићев клан треба денацификовати и ''медије'' у Србији! ВИДЕО                                                                   #Litije #Gej #Pederi #parada #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti



Десетине хиљада људи шетало је вечерас улицама Београда. Литија је најављивана само по друштвеним мрежама, на сајту и Јутјуб каналу „Србин инфо“ и на још неколико родољубивих портала. Епилог – најмасовнији скуп који може да сања било која политичка партија, па чак и секташки СНС.

И поред тога, велики број људи који нису знали за протест, вечерас је у Београду остало у чуду одакле сав овај народ и зашто протестује. Разлог за то је срамотна чињеница да НИЈЕДНА „медијска кућа“ у Србији није известила о овом изузетно масовном протесту.




Режимски блатоиди нису пренели ни информацију, а прозападна, глобалистичка НАТО гласила као што су Н1 и Нова су срамотно дале вест од две реченице без информације о значајном окупљању народа.

Зато, када једном дође до ослобођења Србије од домаћих УДБА окупатора, народ мора да поред мафијашког клана Александра Вучића да денацификује и све такозване „медије“, јер ће се победа убрзо претворити у пораз и у нову одману.

 
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: Србин.инфо    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине