Вести:

Friday, August 5, 2022

''Заједница српских општина'' трајала два дана - билборди већ прелепљени! (ВИДЕО)

Friday, August 5, 2022 | Уреднички колегијум 0

''Заједница српских општина'' трајала два дана - билборди већ прелепљени! (ВИДЕО)

Као "контра-мера" намерама шиптарских сепаратиста да укину легалне, српске регистарске таблице и уведу илегалне сепаратистичке, поново је започета кампања промоције "Заједнице српских општина" али је трајала свега два дана!

#Билборд #ЗаједницаСрпскихОпштина #КосовскаМитровица #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti
Директор Канцеларије за Косово и Метохију, Петар Петковић, који је преузео илегану дужност спровођења велеиздаје Косова и Метохије, крајем јула најавио да ће "представници Срба кренути у формирање" такозване Заједнице српских општина.

Билборди су постављени два дана касније, 01. августа, дан после привремених барикада.

Кампању је Петковић најављивао као нешто помпезно, спектакуларно и од највеће важности. Чак је због снимања тих билборда прећено новинару КМ новина, Ивану Максимовићу ЛИНК.

Ипак, непуна два дана касније билборди су прелепљени и тако је показана сва немоћ коју су у издаји стекли Александар Вучић и његова политичка булумента!

Видео је објавио Александар Арсенијевић, лидер покрета "Српски опстанак" који је приказао и критиковао хитно прелепљивање билборда:


 

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramИзвор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.