Вести:

субота, 20. август 2022.

Двери: Србија да потражи помоћ Русије у преговорима око Косова и Метохије

субота, 20. август 2022. | Уреднички колегијум 0

Двери: Србија да потражи помоћ Русије у преговорима око Косова и Метохије

Посланик Двери Иван Костић оценио је данас да Србија треба да затражи помоћ од Русије за преговоре око Косова и Метохије у Бриселу.

Двери: Србија да потражи помоћ Русије у преговорима око Косова и Метохије
Из тог покрета подсећају да су Брисел и Вашингтон на страни Приштине.

„Зашто се наше државно руководство по сваку цену одриче помоћи Руске Федерације? Свима је више него јасно да нам једино Русија може помоћи да сачувамо суверенитет Србије на Косову и Метохији, првенствено дипломатским путем у Савету безбедности УН, али и директним и што хитнијим укључивањем у бриселске преговоре, поготово када видимо да и САД имају свога преговарача у дијалогу Београда и Приштине”, наведено је саопштењу Двери, преноси Бета.

Додато је да је у складу са политиком војне неутралности да Србија дозволи Русији да постави своју војну базу на југу Србије, јер би та база помогла у случају „најављеног напада албанских екстремиста"

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramИзвор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.