Вести:

уторак, 1. март 2022.

ЦГ: Влада Кривокапића, кога је Амфилохије довео на власт, уводи санкције Русији

уторак, 1. март 2022. | КМ новине 0

ЦГ: Влада Кривокапића, кога је Амфилохије довео на власт, уводи санкције Русији

Црна Гора након лажног "освежавања", наставља да ради против интереса и јасне воље свог већинског народа.

ЦГ: Влада Кривокапића, кога је Амфилохије довео на власт, уводи санкције Русији
Здравко Кривокапић





Влада неослобођењен Црне Горе покренула је процедуру за доношење одлуке о затварању ваздушног простора за руске авионе, саопштено је из Министарства капиталних инвестиција Црне Горе.

Данас осведочени неонацисти Украјине добијају пуну подршку наспрам оних који су Хитлера заиста и поразили у Другом светском рату - Руса и то од потомака оних који су управо најчвршће прихватили комунизам од тих истих Руса. То нам говори да је сам комунизам антибожачка али и антиљудска идеологија и да баштини све најгоре у човеку.

Тако ће се Црна Гора придружити државама чланицама Европске уније (ЕУ) које деценијама уназад у Украјини толеришу најраније повампирени нацизам и подршку Хитлеровој злочиначкој доктрини и науму. Једна од метода којима то чине јесте затварање свог ваздушног простора за авио-саобраћај са Русијом. Тобож је то одговор на руску војну операцију у Украјини док истовремено највећа ЕУ правна мисија ЕУЛЕКС на Косову и Метохији представља најистуренији врх корупције, безакоња, присиле и сарадње са привредним криминалом и пружањем подршке ратним злочинцима.

То ће, такође, бити још један потез владе из Подгорице која је на изборима освојила највећи број гласова захваљујући отвореном лобирању од стране Амфилохија. 

Премијер Кривокапић: Митрополит најзначајнија личност послије Његоша •  Радио ~ Светигора ~
Блаженопочивши митрополит Амфилохије и Здравко Кривокапић

Тиме ће се црногорска влада лажног ослобођења усагласити са спољном политиком ЕУ чиме ће директно пружити подршку највећим финансијерима и извршиоцима злочина над човечанством од Другог светског рата до данас. Оваква влада Црне Горе правда се пред својом јавношћу да се на то обавезала кроз преговоре о чланству.

- Црна Гора, као кредибилан кандидат за чланство у ЕУ, доследно прати заједничку вањску и безбедносну политику Европске уније и стопроцентно се усаглашава са одлукама и саопштењима Савета Европске уније, што се, између осталог, односи и на санкције према Русији - саопштили су 28. фебруара за РСЕ из Министарства вањских послова Црне Горе.

Обратите пажњу на израз "вањска" политика који је преузет од Хрвата познатих по стварању нових терминолошких кованица којима се труде да се пошто-пото удаље од Срба, а зашто - свима је јасно. Међутим, Хрвати су, попут Шиптара, такође познати по слепој и једнообразној мржњи према Србима а "црногорци", који себе сматрају некаквом засебном нацијом негирајући своје искључиво српско порекло и идентитет, одавно су већ приснији са Хрватима и то оним екстремним који пропагирају неонацизам кроз сопствену форму - усташтво.

 


Мило ''смењен'', а идеологија?... - КМ Новине

Мандатар за састав нове Владе Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је јуче да није остало још много времена за формирање владе и да би она требало да буде формирана до 10. или 11. новембра. Када је у питању однос Србије и Црне Горе, Кривокапић је цитирао краља Николу, који је говорио да постоје „два краља који живе у две српске државе".




Из "МВП"-а Црне Горе наводе да у сарадњи са ЕУ и НАТО савезницима помно прате дешавања у Украјини и осуђују "ничим изазвану инвазију" на Украјину од стране Руске Федерације.

Срамотно је али и злочиначки негирати готово пуну деценију најбруталнијих злочина наци-украјинаца против сопственог цивилног становништва и још тражити да се свака подршка невиним жртвама укине у циљу пуне подршке осведоченим неонацистима.

- Придружили смо се санкцијама, јер је то начин путем којег можемо утицати и послати поруку да је у интересу целог света да се сукоби у Украјини зауставе - саопштили су из владе основане на препоруку митрополита Амфилохија у Црној Гори.

IFIMES: Amfilohije i Đukanović će pronaći kompromis | Kodex.ME 

За ту владу, и директно те људе, је блаженопочивши митрополит Амфилохије грантовао, препоручио је и чему она може да захвали што је добила највећу подршку. За неверовати је да се припадници култа митрополита Амфилохија праве и самоубеђују да он није могао да зна какви су то људи а да му у исто време на неканонским и противноцрквеним иконама које сликају њему у част, придају звање "Тајновидац"!

Кривокапића би можда оправдало то да се он од тада променио као личност, што у толиком опсегу и није могуће али се није ни десило. То видимо из његових изјава како је он "испунио све што је обећао Амфилохију" као и да је "Амфилохије највећа личност после Његоша". Дакле, Кривокапић се не одриче већ уздиже личност која га је довела на ласт једним потезом указујући на то да је заправо све што је учинио, и обећао Амфилохију.



Победа у Црној Гори је можда поклоњена, да би се изгубио рат - КМ Новине

Победа опозиције, тачније Срба у Црној Гори, свакако доноси много тога доброг али може да донесе и оно најгоре, да Црна Гора постане нова Марица.




Наравно, не само у Црној Гори већ и оних диљем света који са тог простора потичу нема да ишта значе а да их Амфилохије није себи позвао и са разних страна се о њима информисао. Дакле, знао је и такве људе и јесте довео са циљем трајног одвајања Срба Црне Горе од остатка народа путем ватиканске методе стварања вештачких нација коју је тако силовито потхрањивао.

Па ипак, притиснут култом личности форсираним од стране лажних "националита" а у ствари опортуниста и сарадника страних анти-српских служби, и без основног знања о вери, део народа увелико прихвата култ личности изграђен око Амфилохијевог лика.
 
Došao i Amfilohije: Otvorena katolička konkatedrala u Baru - CdM
Амфилохије, са римокатоличким крстом у рукама, симулира лик Господа распетог на крсту током свечаног отварања њихове зграде у Бару 2017. године

Да то нема везе са здравим разумом и да му се супротставља увериће се свако ко се дрзне да каже ма какву реч о његовим лошим наумима и делима те ће наићи на помаму и острашћеност Амфилохијеваца каква се може видети само код секташа, гуруистичких следбеника и безумних присталица тоталитаристичких диктатора. Истовремено, у њиховом присуству се Бог може вређати и о Њему се може говорити како је коме воља а да нико од Амфилохијеваца ни глас не подигне, што додатно указује на то да некога ко је требао да буде Божији слуга, његове присталице поштују више него самог Бога. 

Да ли се покајао ђедо Амфилохије Радовић кога за свеца проглашавају – БОРБА  ЗА ИСТИНУ

Због тога се тако жестоко негира његов наум као студента језуитског универзитета у Риму кога је тамо, по сопственом признању, послала служба Државне безбедности и од њега начинила једног од најистакнутијих паписта и унијата у Српској православној Цркви што ни након његовог упокојења не престаје да прави проблеме. Напротив, они се множе и увећавају а управо то је оно што нам доказује влада неослобођене Црне Горе саком својом одлуком.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине